Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zagraniczni kierowcy nie płacą mandatów za złe parkowanie. Są Norwegii dłużni miliony koron - Norwegia

Czytali temat:
N O noregg (159 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
TomekKwiatkowski
(TomekKwiatkowski)
Wiking
Po pierwsze niech oni płacą, my płacimy u nich czemu oni nie płacą u nas ? taka Norwegia patrzą tylko innych wykorzystać .
Druga sprawa jest taka że nie bez powodu zostali zdegradowani w międzynarodowych instytucjach do poziomu Ugandy, pisze tutaj o rasizmie itp.
Sam mam 2 mandaty nie zapłacone i komuna nie może przedstawić podstawy prawnej wystawionych mandatów, ani uzasadnić dla czego samochód na PL rejestracjach dostał mandat a dwa inne samochody na Norweskich rej już nie z czego jeden samochód oklejony NAV.......
Po złożeniu zażalenia do dep zachowań rasistowskich, Pani dzwoni i mówi mi że mandat jest zasadny, odpowiadam że po prosze to na piśmie po pierwsze, po drugie pytanie kierowane nie dot czy mandat jest zasadny a dla czego inne samochody nie otrzymały mandatu brak odpowiedzi .
Mam nawet maila z Norweskiej instytucji w którym osoba napisała ,, dla twojego bezpieczeństwa zapłać " zatem jak mam to rozumieć ?, zamiast oceniać innych niech zrobią u siebie porządki bo sobie nie radzą z niczym.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:28  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
N O
(xtrail)
Początkujący
Nabrali dzikusów z afryki bez wykształcenia pokazali jak wystawiać mandaty i na tym bazują.Też dostałem jednego dnia mandat w Lillestroom .Na drugi dzień zaperkowałem w innym miejscu a w tym miejscu co ja dostałem mandat zaparkował litwiniec i nie dostał.CZYSTY RASIZM!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
Kasowac o to potrójnie nie wazne skad są. Bramki i inne mandaty . Dlaczego uczciwi płacą a lewusy nie ? Dziwne ale napewno znajdą sposób na lewusów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok