Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek Krezel Karol Pitek Mariusz S noregg Skandynaw2903@o2.pl Riggman Yatzenty (694 niezalogowanych)
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
A jak ma być jeśli Norwegia radzą ciągle ci sami ludzie i nie uznają krytyki? Europa odstrasza podatkami i przepisami zdolnych ludzi a ściąga analfabetów. Przez zielony ład, dezindustrializacje rosnące ceny niedługo i euro będzie szorowało po dnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:33  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr245
(Piotr245)
Wiking
Nie jest tak źle w Polsce jeśli się coś potrafi . Pracowałem w Norwegi w Polskiej firmie byłem zarejestrowany normalnie jako operator a jak trafiłem do Norweskiej to umowa sezonowa i jako ogrodnik . Wróciłem Pracuje teraz w Polsce i mam tyle co koledzy w Norwegi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:31  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kryspinator)
Wiking
to w polsce te kurwy podwyższają stopy i płacę wieksze raty kredytów a te kurwy norweskie obniżają dla siebie stopy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Barek67)
Wiking
nie wiem o co ten lament, kiedyś w Polsce zarabiałem 1000 euro w Norwegii 2500 teraz w Polsce można zarobić 2000 euro a w Norwegii dalej zarabiam 2500.
Krótko mówiąc w Polsce realne dochody rosną ( koszty też) w Norwegii dochody są takie same. Dla mnie różnica jest taka że w Norwegii paruję a w Polsce musiałbym za.....ać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok