Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Ufać czy nie ufać – oto jest pytanie. Grzechy i grzeszki norweskich polityków okiem statystyka - Norwegia

Czytali temat:
(205 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Powinno się na polityków wybierać ludzi, których to my uważamy za mądrych i dobrych a nie takich, którzy sami o sobie mają wysokie mniemanie. Na szczyt dochodzą najgorsze gnidy, które rozpychały się łokciami, szły po trupach a publicznie zgrywali kogoś kim naprawdę nie są. A jak jakiś polityk jest sobą i nie ukrywa że jest dupkiem to jest wielki raban. Ja w życiu wolę otaczać się ludźmi szczerymi, choć trudnymi niż fałszywymi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1631 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Xx1 napisał:
Powinno się na polityków wybierać ludzi, których to my uważamy za mądrych i dobrych a nie takich, którzy sami o sobie mają wysokie mniemanie.
Co ty opowiadasz. Za madrych i dobrych to mozesz sobie wybierac partnera na zycie, albo przyjaciol. Co wiecej dobrze by bylo gdyby ci w /w nie mieli tez problemu z samoocena. Ci na s zawodza najczesciej NIESTETY. To jak mozesz polegac w tych samych kategoriach na kims kto jest totalnie obcy!?
Xx1 napisał:
Na szczyt dochodzą najgorsze gnidy, które rozpychały się łokciami, szły po trupach a publicznie zgrywali kogoś kim naprawdę nie są.
Po trupach - slabo. Rozpychanie sie lokciami- dobre. Publiczne zgrywanie tym kim nie jestes, lub kim jestes - powszechne wsrod wiekszosci.
Xx1 napisał:
Ja w życiu wolę otaczać się ludźmi szczerymi, choć trudnymi niż fałszywymi. No raczej jak kazdy z nas. Bez wzgledu na pochodzenie, wiare, orientacje, poglady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
W pracy w Polsce miałem kontakt z politykami. Ci mądrzy i dobrzy nie mieli szans na karierę a ci najbardziej podli zostawali posłami. Chodzi o to że dziś to nie media nam pokazują jakie jest życie tylko my sami dzięki socjal mediom. Technologia rozwija się niesamowicie szybko, nasza świadomość i wiedza również, polityka tkwi w tym samym miejscu od początków cywilizacji. Rozwój duchowy jest na podobnym etapie kiedy schodziliśmy z drzew… Obecnie widać że mamy w europie polityków słabych, rozmawia się o nas bez nas. Dziś USA decyduje o naszym losie a jutro Chiny… Ja widzę w tym motywację i szansę na zjednoczenie i na to by to Europa była największą potęgą. Jak słuchałem ostatnio bredni premiera Norwegii to on w obecnej sytuacji widział tylko utrudnienia, nie jest człowiekiem nastawionym na rozwiązania. Na szczęście słyszę wiele osób, które myślą rozsądnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok