Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Topnieje przewaga złotówki nad koroną. Waluta najsłabsza od pierwszych dni wakacji - Norwegia

Czytali temat:
Joanna Kuchnicka (111 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dariusz Darek
(darius74j)
Wiking
Nie ma większych idiotów od analizy korony norweskiej niż na tym portalu.Gdy piszą ze korona rośnie to jeszcze w trakcie pisania ona spada i odwrotnie.Od wielu miesiecy jest tak ze w tydzień wzmocni się o grosz by potem w jeden dzień wrocic do poziomu sprzed tygodnia a idioci przynajmniej raz w tygodniu piszą o kursie waluty która nigdy już nie odzyska tego co straciła tylko będzie się dalej powoli pogrążać jak te tępe pismaki z Mojej a raczej ich wydumanej Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
1559 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
darius74j napisał:
[quote]Nie ma większych idiotów od analizy korony norweskiej niż na tym portalu.Gdy piszą ze korona rośnie to jeszcze w trakcie pisania ona spada i odwrotnie./quote]
Wpisz zatem wiarygodne wg ciebie linki prosze. Kto i kiedy pisza ze spada, albo opada...

darius74j napisał:
idioci przynajmniej raz w tygodniu piszą o kursie waluty która nigdy już nie odzyska tego co straciła tylko będzie się dalej powoli pogrążać jak te tępe pismaki z Mojej a raczej ich wydumanej Norwegii

To Forum Norwegia dla Polakow. Jestem po prostu Polka w Norwegii.. Jak cos wiesz daj znac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-20  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Omnadynowy Rycerz
(Omnadynowy Rycerz)
Wiking
A to nie jest ten sam artykul tylk z pozmienianymi cyferkami? Pytam z ciekawosci, bo nie chce mi sie nawet tego czytac... Wystarczy w przegladarce wpisac NOK - PLN i ustawic wykres na miesiac/rok/5 lat, i to samo zronic dla USD/NOK & EUR/NOK. Zajmie to chwile, a zobrazuje sytuacje 10 razy lepiej niz sciana tekstu.

Artykuly te sa po prostu pisane dla zapchania strony glownej "nowymi" postami. Zamiast napisac cokolwiek swiezego, lepiej odgrzewac ten sam kotlet, dac chwytliwy tytul, klikniecia beda, a sie czlowiek nie narobi.

Dla leniwych link do wykresu pln nok:

www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=nok+pln
Zgłoś wpis
Oceń wpis:20  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dariusz Darek
(darius74j)
Wiking
Pierwszy lepszy bank i kurs korony na biezaco i artykuly w M.N. na biezaco .Mnie dziwi ze oni ciagle o tym tu piszą bo jakbym się raz zbłaźnił zamilkbym.A od przy okazji Norwegia by ulżyć społeczeństwu może w koncu zacznie obniżać stopy procentowe czyli znowu osłabi koronę Coś za coś A tak apropo droga pani wystarczy sprawdzać bardziej wiarygodne źródła niż portal który pisze o czymś bo nie o czy i już dawno opuściła go wena tworcza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok