Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Totalna rewolucja cenowa w MultiNOR od teraz nowe, NIŻSZE ceny!

Reklama

„Biedny” jako wyzwisko: uczniowie norweskich szkół dokuczają mniej zamożnym - Norwegia

Czytali temat:
Miroman (183 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
akwatomek
(akwatomek)
Wiking
Byłem biedny, lałem bogatych. Wystarczy nie być piz**ą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:77  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Mariola.g
(Mariola.g)
Wiking
Widać właśnie jacy są ograniczeni norwedzy, ale co się dziewic postaw się a zastaw. Przed domem Tesla a w domu syf i rozlatujące się meble. Tylko że już marudzą że nie ma pracowników. Bo część Polaków zjechało do domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:31  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1 Post
Martin19
(Martin19)
Wiking
Z samego mojego otoczenia w tym roku 4 pary sprzedały co miały i kierunek PL,,, zobaczcie co będzie w Norwegii,,,, obecnie państwo zarabiało na podatkach w paliwie,, jeśli się zwiększy Liczka elektryków to państwo będzie zamykać stanie a prąd pójdzie 300 procent do góry bo będą podatki przerzucone z stacji benzynowych na te z prądem ,, znów kręcą bata na obywateli,,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Sułtan
(Sułtan)
Wiking
A czy ktokolwiek temu się dziwi? Dzieciom się teraz rozpieszcza dupe od najmniejszego, zero obowiązków, zero tolerancji ani wychowania. Wszystko pod nos podstawić i kupić co zechce. A jak ktoś nie ma czegoś co mają wszyscy - to odrzutek. Ostatnio przez parę tygodni sprzątałem jedną ze szkół po lekcjach, bo moja firma została wynajęta na zastępstwo za kilka osób. I prawie każdego dnia znajdywałem tą samą jedną dziewczynę siedzącą w płaczu w jednej z sal. Gdy po paru razach próbowałem z nią pogadać okazało się, że jest wyrzutkiem z tego względu, że jako jedyna z klasy nie miała jednego z najnowszych iphonów, i markowych ciuchów, że aż bała się wychodzić razem ze wszystkimi ze szkoły, i czekała, az większość uczniów opuści szkołę. Takie kurwa społeczeństwo będzie za wiele lat rządzić tym krajem. Życzę wszystkim powodzenia i spierdolenia stąd zanim do tego dojdzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wojciech Magryś
(pstryku24)
Wiking
Tak się dzieje w wielu krajach w szkołach ..w Polsce też zaczyna być podobnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok