Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol Pitek Zbigniew Karpinski Miroman Myśliwy (1435 niezalogowanych)
1 Post
J M
(y36)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1)
Wiking
Każdy ma prawo do własnego zdania. Tak ciężko to zrozumieć? Ja zawsze popierałem UE a w obecnej sytuacji zagrożenia jeszcze bardziej. Tylko razem możemy coś znaczyć. Oczywiście idea jest dobra, ale UE w obecnej formie mi się nie podoba, politycy, którzy obecnie rządzą stracili kontakt z rzeczywistością. Zakaz uprawy warzyw w ogródkach, namawianie ludzi do jedzenia robaków, do rezygnacji z mięsa, kiedy ludziom żyje się w europie coraz gorzej… Wpływanie na wybory w krajach gdzie rząd nie zgadza się z ich polityką… Karmi się nas bajkami że czołowe firmy nie są obecne w Rosji a my pozniej widzimy jak Rosjanie dodają filmiki gdzie widać marki takie jak IPhone czy ostatnio widziałem jak lansował się tam Nexans. Żyjemy w globalnym świecie, obecne systemy przestają się sprawdzać, granice tylko nas ograniczają, niestety skorumpowani politycy na smyczach oligarchów i wielkich koncernów ciągną nas w dół. Jesli w UE nadal będzie taka korupcja i ekoterrorysci będą mówili nam jak mamy żyć to się to rozsypie. Co do Norwegii to kwestia jest taka że muszą się podporządkować prawu UE nie mając na nie wpływu i to jest główny argument za przystąpieniem do EU.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok