Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol Pitek Tomasz Szymanski xxx yyy Zbigniew Karpinski Miroman Riggman Jolanta Pawelec Kamia . (1962 niezalogowanych)
46 Postów
xxx yyy
(sagan)
Nowicjusz
Jedynym podobnym do WOSP wydarzeniem o takim charakterze w Europie byl nazistowski
WINTERHILFSWERK organizowanym w latach III Rzeszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
monika mojanorwegia
(monika_mojanorwegia) Online
Wiking
Nie wspominamy o żadnym koncercie w Oslo w artykule.
Zgłoś wpis
1 Post
Monika K
(Vespa0207)
Wiking
Przeraża mnie poziom komentarzy naszej emigracji . Robta co chceta sobie w Norwegii ale jak Wam zdrowie szwankuje to wszyscy w pierwszy lepszy samolot leczyć się do Polski. Nie wierzycie w siłę Paracetamolu ?! W każdym polskim szpitalu jest sprzęt z WOŚP. Nie chcesz nie wspieraj ale później nie korzystaj. Takiego jadu i bzdur dawno nie czytałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
xxx yyy
(sagan)
Nowicjusz
Vespa0207 napisał:
Przeraża mnie poziom komentarzy naszej emigracji . Robta co chceta sobie w Norwegii ale jak Wam zdrowie szwankuje to wszyscy w pierwszy lepszy samolot leczyć się do Polski. Nie wierzycie w siłę Paracetamolu ?! W każdym polskim szpitalu jest sprzęt z WOŚP. Nie chcesz nie wspieraj ale później nie korzystaj. Takiego jadu i bzdur dawno nie czytałam

Dziś w sposób szczególny kierujemy swoje myśli w stronę tow. Zbigniewa Owsiaka, bez którego biznes Jerzego i Lidii
@fundacjawosp
nigdy by się tak pięknie nie rozwinął.
x.com/MrJohnBingham/status/1751545749215584400?s=20
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
xxx yyy
(sagan)
Nowicjusz
Vespa0207 napisał:

Nie przypominam sobie zebym prosil Jurka -Gdzie mam sloiki z pieniedzmi -aby wsadzal jakis sprzet do szpitali,a pozniej szantazowal ludzi chorych,ze nie dolozyli sie mu do miesiecznej wyplaty w wysokosci 20 tys zl.
Ostatnio Jurek skarzyl sie ,ze nie stac go na placenie skladki zdrowotnej w wysokosci 1000 zl,wiec jesli jego na to nie stac, to mnie tez nie stac by mu placic jakies pieniadze.
Wezcie sobie tego syna funkcjonariusza milicji obywatelskiej i zrobta z nim co chceta,ale nie wsadzajcie mi go miedzy wodke i zakaske.
Bardzo prosze.
W kazdym polskim szpitalu sa panie salowe .Nie chcesz nie wspieraj pan salowych ale pozniej nie korzystaj.takiego jadu i bzdur o paniach salowych dawno nie czytalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Grzes malinowski
(paterson1)
Wiking
Owsiaz zarabia 10000 netto wiec nie dodawaj sobie pisiorze. My w norwegii tez sie dokladamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
xxx yyy
(sagan)
Nowicjusz
paterson1 napisał:
Owsiaz zarabia 10000 netto wiec nie dodawaj sobie pisiorze. My w norwegii tez sie dokladamy

"Spółka zatrudniała wtedy 26 osób, a jedną z nich był prezes Jerzy Owsiak. Jest jedynym członkiem zarządu Złotego Melona, więc jego wynagrodzenie dość łatwo rozpoznać w sprawozdaniach finansowych. I tak w 2022 r. zarobił łącznie 317 tys. zł, czyli 26,4 tys. zł miesięcznie w kosztach pracodawcy. Daje to kwotę 21 tys. 916 zł 23 gr brutto miesięcznie, czyli 14 tys. zł netto. W ciągu roku jego pobory wzrosły o 20 proc"
businessinsider.com.pl/wiadomosci/ile-za...pozazdroscic/0fft7gz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
625 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Vespa0207 napisał:
Przeraża mnie poziom komentarzy naszej emigracji . Robta co chceta sobie w Norwegii ale jak Wam zdrowie szwankuje to wszyscy w pierwszy lepszy samolot leczyć się do Polski. Nie wierzycie w siłę Paracetamolu ?! W każdym polskim szpitalu jest sprzęt z WOŚP. Nie chcesz nie wspieraj ale później nie korzystaj. Takiego jadu i bzdur dawno nie czytałam Najwięcej plują ci którym "się należy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Michał Iksinski
(patingo)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok