Vespa0207 napisał:
Przeraża mnie poziom komentarzy naszej emigracji . Robta co chceta sobie w Norwegii ale jak Wam zdrowie szwankuje to wszyscy w pierwszy lepszy samolot leczyć się do Polski. Nie wierzycie w siłę Paracetamolu ?! W każdym polskim szpitalu jest sprzęt z WOŚP. Nie chcesz nie wspieraj ale później nie korzystaj. Takiego jadu i bzdur dawno nie czytałam
Nie przypominam sobie zebym prosil Jurka -Gdzie mam sloiki z pieniedzmi -aby wsadzal jakis sprzet do szpitali,a pozniej szantazowal ludzi chorych,ze nie dolozyli sie mu do miesiecznej wyplaty w wysokosci 20 tys zl.
Ostatnio Jurek skarzyl sie ,ze nie stac go na placenie skladki zdrowotnej w wysokosci 1000 zl,wiec jesli jego na to nie stac, to mnie tez nie stac by mu placic jakies pieniadze.
Wezcie sobie tego syna funkcjonariusza milicji obywatelskiej i zrobta z nim co chceta,ale nie wsadzajcie mi go miedzy wodke i zakaske.
Bardzo prosze.
W kazdym polskim szpitalu sa panie salowe .Nie chcesz nie wspieraj pan salowych ale pozniej nie korzystaj.takiego jadu i bzdur o paniach salowych dawno nie czytalem.