Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
xxx yyy Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski N O ON Tamten (2782 niezalogowanych)
46 Postów
xxx yyy
(sagan)
Nowicjusz
Przykład Polski daje nadzieję takim krajom jak Rosja, Kuba, Chiny, Afganistan, Brunei, Korea Północna czy Białoruś. Polacy pokazali, że nawet w warunkach dyktatury można przeprowadzić demokratyczne wybory, wygrać je i zmienić władzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Remigiusz ty frajerze, znasz mnie ze mówisz na mnie dno? Bo ja cię znam i wiem ze frajer jesteś. Na opozycje głosują cwaniaki lub frajerzy. Cwaniaki skorzystają bo znów wrócą się czasy kiedy na stole będzie leżała sterta cv i będzie można brać ludzi na bezpłatny okres próbny. Frajerzy natomiast będą na tych okresach próbnych tyrać lub wyjada za granice zaniżać stawki. Rządy opozycji to będą kłótnie i kabaret. Zawsze tak było i już się zaczyna. Lewacy głosowali na opozycje głównie ze względu na sprawy światopoglądowe a Kosiniak Kamysz powiedział ze sprawy światopoglądowe nie mogą być zawarte w umowie koalicyjnej, to znaczy w tej kwestii 3D ma takie same poglądy jak PiS, może z wyjątkiem Rysia Petru, on sam dokładnie nie wie jakie ma poglądy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Remigiusz, ty już chyba dziesiątego browara pijesz? Jeszcze pięć i pójdziesz spać. Podobno na opozycje to tylko ludzie wykształceni głosują. W Norwegii wygrała opozycja i w sumie by się zgadzało bo tu prawie sami magistrzy chłopskiego rozumu, tacy jak Remek.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Asgard666
(Asgard666)
Wiking
A ty jak lubisz Kaczogrodu to leć jeszcze ci na bilet ludzie dadzą i przytul Jarusia a potem bosakusia a tak wogole to co tu jeszcze robisz w Norwegi leć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
butterfly :))
(butterfly)
Wiking
Piniedzy nima i nie bedzie ,Africa welcome to,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
remigiusz75
(remigiusz75)
Wiking
Browarow nie pije..jestem szczesliwy ze pisiorostwo idzie w pis...du
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Xx1
(Xx1) Online
Wiking
Kto by nie był szczęśliwy? Przecież opozycja obiecała tyle ze nawet Szwajcarzy rozważają przeprowadzkę do polski jeśli oni tego dokonają. Sam będę głosował na opozycje jeśli w Polsce będzie jeszcze lepiej, może nie na KO, ale na 3D, na Rysia Petru bo polubiłem chłopa. Jak na razie to jeszcze nie są przy korycie a już sie kłócą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Marcin *********
(marcingab)
Wiking
Każdy ma prawo wyboru i lubienia co mu odpowiada, żyjemy w wolnym świecie. Ważna jest kultura osobista i nie obrażanie innych za poglądy. Do remigiusza75 jak zwiozą nam uchodźców do Pl kogo będziesz obwiniał?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok