Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

W ślad za Polską i Finlandią: Norwegia nie chce u siebie aut z rosyjskimi tablicami - Norwegia

Czytali temat:
Joanna Kuchnicka Miroman Myśliwy Łukasz1983 (944 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartek Krupa
(bartekrupa@op.pl)
Wiking
Ci tak "cierpiący" cywile zwożą tonami łupy z Ukrainy i klaskają uszami jak widzą "sukcesy" armii czerwonej pacyfikujących innych niewinnych cywilów z "brackiego naroda" ku chwale i potędze ruskiego "imperium" . Gdyby ci ludzie mieli przyzwoitość już dawno wywołaliby rewolucję w Rosji a tak latami hodowali mafijne państwo. Rosja to stan umysłu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-18  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Rafik71
(Rafik71)
Wiking
....Jak zwykle wojnę wywołali politycy dla swoich interesów a cierpią zwykli cywile....

Ci zwykli cierpiacy cywile uwazaja sie za lepszych od innych bo sa przeciez obywatelami ...mocarstwa atomowego ...to zepsuty narod ktoremu od malego sie wciska do glowy ze sa lepsi od innych ,gdyby chcieli juz dawno by nie bylo Putina ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-14  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryhard)
Wiking
Rosję zna pan jedynie z podróży palcem po mapie. Nie znam się, ale się wypowiem. Typowe fajno polactwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wladman
(Wladman)
Wiking
Calkowicie sie zgadzam,jestem ukraincem polskiego pochodzenia z pod Lwowa,przed wojna mieszkalem pod Kijowe,i na wlasne oczy widzialem i odczulem bratski narod i kiedy rakiety padali na glowe ,ja dzwonilem do kolegi do rosji a on mi mowil ze nieprawda bo putin nas wyzwalia od nasizmu,no a ludzie ginom bo nie chce poddatsie welkej rosji,ot jakos tak.ONI WSZYSCY WINNI ZA PUTINA!!!!!Szybko zapomieliscie kto zabil prezydenta Kaczynskiego,niestety.....Bron Boze was poznac to co my poznali,i powiem tak ja tutaj bo doma wojna a nie dla zarobku,jak by sie skonczyla jutro to jutro bym wrocil dodomu,rosjanin dla mnie teraz ja faszystowiec w czasie 2 Wojny swiatowej,sorry za emocje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-90  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok