Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Od 2029 roku nowy podatek od użytkowania dróg w Norwegii. Właściciele elbili dostaną po kieszeni - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek (1711 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sum
(sum)
Wiking
Potraktowano ich jak narkomanów, zachęcili Norwegów do zakupu eko-śmiecia , wabiąc przywilejami, tylko po to by po nasyceniu się rynku dowalić im opłaty !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:57  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Dobromirspoleczny
(Dobromirspoleczny)
Wiking
I bardzo dobrze.
Ekologia też kosztuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
flaytoom
(flaytoom)
Wiking
Jest eko? Jest eko! Jest tanio? Jest eko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ryszard Lwie Serce
(Ryszard Lwie Serce)
Wiking
W jakiej formie ten podatek ma być pobierany ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Coś z matematyką u autora nie bardzo 0.29×12000=3480. Ale ja i tak będę jeździł elektrykiem. Stać mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
Standard. Najpierw marchewka a jak sie przeje to kijek. Ale poprawni politycznie obywatele przeciez nie wyjda na ulice.. Oj nie! Stekaja, piszcza i skamlaja ale za kazdym razem srednio co 8 lat daja sie wy......c. Niebawem wybowy a w zasadzie w trakcje. Sporo kolejnych obietnic bez szansy realizacji bo to, bo tamto, bo nie my, bo to oni itd. Niczego to nie zmienia a twierdzenie ze mam elektryczne auto i to jest EKO to juz niedouczone matoly wiedza ze takie pojazdy to katastrofa ekologiczna w innych kracjach. Norweg nie produkuje tylko uzywa i ma w powazaniu jak kraje produkujace to badziewie sa zniszczone ekologicznie i jaki wplyw wywieraja na srodowisko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:31  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
A tobie gul skacze, że ktoś ma samochód elektryczny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-25  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eli Bulls
(Niezainteresowany)
Wiking
AG. Badziewie zawsze mozna kupic. Teraz auto nie dobrem luksusowym jak 35 lat wczesniej. Swiadomy wybor auta elektrycznego to nie kwestia gula lecz zbraku znajomosci tematu oraz podstaw ekologii. Poddawanie sie napastliwym i natretnym reklamom namawiajacym do eko glupoty to nic madrego. Poogladaj wlascicielu elauta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Nie mówimy o luksusie. To jest środek transportu. W Norwegii ekologiczne. W innym państwie może nie. Rozważałem wybór. Wybrałem elektryczny. Jeżdżę już ponad 6 lat elektrykami i nie zamienię na żądny inny samochód.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-18  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok