Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Koniec dyskryminowania homoseksualistów. Zmiana przepisów dotyczących oddawania krwi - Norwegia

Czytali temat:
Jaroslaw Szydlowski Zbigniew Karpinski mart enty G123 G-321 Riggman (1856 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marek W
(uldmar)
Wiking
Teraz w Norwegi to będzie strach iść do szpita żeby nie dostać krwi od zarażonego zboczeńca z LGBD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:23  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
uldmar napisał:
Teraz w Norwegi to będzie strach iść do szpita żeby nie dostać krwi od zarażonego zboczeńca z LGBD

Ty najpierw zmien dostawce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-22  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Myśliwy napisał:
w jaki sposób można sprawdzić czy ktokolwiek pozostaje w stałym związku . To tylko oświadczenie dawcy krwi przepis z dupy kompletnie martwy
Otoz to! Czy Ty kiedykolwiek wczesniej sie nad tym zastanowiles? Czy oddajac krew, albo szpik w Polsce,albo w innym kraju zadales sobie to pytanie? Jesli tak, to odpowiedziales szczerze w ankiiecie? Robiles kiedykolwiek badania na choroby weneryczne?
To czy oddajesz krew i szpik to potrakuje jako pytanie retoryczne....
Niestety mysle ze nie byles i nie jestes dawca krwii i szpiku.
Jestes ogromnie niewiarygodny w kazdej niestety wypowiedzi. ( dla tych co czytaja wpisy od mysliwy)
Tu wkraczasz w byc albo nie byc. Wlacz chociaz minimalne poglebienie wiedzy w temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-24  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Asikhb napisał:
Myśliwy napisał:
w jaki sposób można sprawdzić czy ktokolwiek pozostaje w stałym związku . To tylko oświadczenie dawcy krwi przepis z dupy kompletnie martwy
Otoz to! Czy Ty kiedykolwiek wczesniej sie nad tym zastanowiles? Czy oddajac krew, albo szpik w Polsce,albo w innym kraju zadales sobie to pytanie? Jesli tak, to odpowiedziales szczerze w ankiecie? Robiles kiedykolwiek badania na choroby weneryczne?
To czy oddajesz krew i szpik to potrakuje jako pytanie retoryczne....
Niestety mysle ze nie byles i nie jestes dawca krwii i szpiku.
Jestes ogromnie niewiarygodny w kazdej niestety wypowiedzi. ( dla tych co czytaja wpisy od mysliwy)
Tu wkraczasz w byc albo nie byc. Wlacz chociaz minimalne poglebienie wiedzy w temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-26  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Myśliwy napisał:

Pod artykułem jest napisane : "skomentuj artykuł"
A nie skomentuj komentujących.

Polecam zapoznac sie z definicja fora internetowego.
Poza tym zadalam 3 bardzo konkretne i wazne pytania. Zamiast odpowiedziec wypociles 2 zdania ktore maja pejoratywny wydzwiek w moja strone.
Komentuj dalej artykuly. Jesli robisz to publicznie musisz sie liczyc z konsekwencja reakcji innych uzytkownikow. Szczegolnie z mojej strony bo mam alergie na glupote, brak refleksji i pisanie WSZYSTKIEGO - bo mozna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-18  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Myśliwy napisał:
Po pierwsze cytuj całość wypowiedzi a nie część która ci pasuje w danej chwili

Bede cytowac te czesc wypowiedzi do ktorej chce sie odniesc.

Myśliwy napisał:

Nie masz prawa oczekiwać od nikogo aby udostępniał ci I forumowiczom dane o swoich chorobach testach czy przyjętych preparatach .

Nie pytalam cie o twoje choroby, testy i przyjmowane preparaty.

Myśliwy napisał:
deklarujesz że będziesz szeryfem albo kuratorem
Bo masz alergię na inne zdanie niż twoje

Po raz kolejny udowadniasz ,ze masz klopot z rozumieniem czytanych tresci. Moja wypowiedz a twoja fantazyjna interpretacja w/w sa kompletnie nie spojne.
Trzymaj sie swoich deklaracji i komentuj dalej WYLACZNIE artykuly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
477 Postów
Riggman
(Riggman)
Wyjadacz
napisał:
Myśliwy napisał:
Po pierwsze cytuj całość wypowiedzi a nie część która ci pasuje w danej chwili
Pisałem tak : Starsza pani Joanna uzurpuje sobie prawo do komentowania komentarzy. Jako jedyna nieomylna wyrocznia.
Pod artykułem jest napisane : \"skomentuj artykuł\"
A nie skomentuj komentujących.
Nie jesteś sędzią.
Po drugie
Nie masz prawa oczekiwać od nikogo aby udostępniał ci I forumowiczom dane o swoich chorobach testach czy przyjętych preparatach .
Po trzecie
Wydźwięk twoich wypowiedzi jest przesiąknięty jadem.
Po czwarte deklarujesz że będziesz szeryfem albo kuratorem
Bo masz alergię na inne zdanie niż twoje .coś z tobą jest nie tak.

Serio? Ty pajacu pierdolisz coś o jadzie w wypowiedziach innych?
Praktycznie każdy Twój koment pod artykułami sugeruje, żeś chopok niedoruchany, zakompleksiony, no i wszyscy na Świecie winni, tylko nie Ty.
No i masz z kim gadać jak widzę, pod tymi \"artykułami\"
Co to znaczy \"mieć alergię na inne zdanie, niż twoje? \"
Możesz to zdefiniować pajacyku?
Gdy ktoś ma inne zdanie niż adwersarza, to chyba wyraża je na forum.
Niedoszły despoto...
Mam nadzieję, że ten twój nick, to rzeczywiście od myśliwego, a nie myślenia.
Bo na forum widzisz chyba same dziki, jak to na myśliwego przystało

Gabrys obudzil sie jak niedzwiedz z snu zimnowego i znow forum. Ty w Polsce stacjonujesz czy spisz w aucie w norwegii ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok