Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy największą grupą obcokrajowców w Norwegii. Migranci stanowią już 16 procent populacji - Norwegia

Czytali temat:
pawel kamilowski Zbigniew Karpinski mart enty G123 G-321 Miroman Riggman Mariusz1993 Tomasz012 (1849 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Wszyscy z Ukrainy w wieku poborowyn .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:21  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Tomasz012
(Tomasz012)
Wiking
I to jest racja. W wieku poborowym jest ich od groma widać to w szkolach norweskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wladman
(Wladman)
Wiking
Napewno liepej ze by Mohamedy tut byli,f ze bedzie konkurencja to prawda,i nie zyczy wam takiego wyjazdu z kraju ojczystego u mnie dzieci w Ukrainie zostaly i walczom a ja tutaj z wnukami juz rok i juz polroku jak pracuje w wojskowym zakladzie.Produkuje bron dla zwuciezstwa nad ruskem.Prosze nie zazdroszczyc takiemu wyjazdu z kraju.Slawa Ukraini!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wladman
(Wladman)
Wiking
Napewno liepej ze by Mohamedy tut byli,f ze bedzie konkurencja to prawda,i nie zyczy wam takiego wyjazdu z kraju ojczystego u mnie dzieci w Ukrainie zostaly i walczom a ja tutaj z wnukami juz rok i juz polroku jak pracuje w wojskowym zakladzie.Produkuje bron dla zwuciezstwa nad ruskem.Prosze nie zazdroszczyc takiemu wyjazdu z kraju.Slawa Ukraini!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
wojtek1234567
(wojtek1234567)
Wiking
WLADMAN
CIESZ SIE ZE MASZ CO ROBIC I BIEDY NIE MASZ.NIE JESTES ZDOLNY DO WALKI I MASZ TU RAJ.JAKI JESZCZE MASZ PROBLEM.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
G123 G-321
(G123)
Stały Bywalec
coul napisał:
Wszyscy z Ukrainy w wieku poborowyn .
A w tym czasie DURNI POLACY giną na usrainie jako ochotnicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
G123 G-321
(G123)
Stały Bywalec
Wladman napisał:
Ty się mohamedów nie tykaj, Oni tu są od Dziesięciecioleci.
Wy natomiast jesteście Genetycznymi Zdrajcami/KOLABORANTAMI.
Z nikim wam nie jest po drodze.
Był stalin szliście za stalinem, przyszedł hitler szliście za hitlerem.
Banderowcy i upa wymordowało ponad STO- TYSIĘCY polaków na WOŁYNIU najpierw ze stalinem później hitlerem a na końcu gdy stalin wygrał, wywoziliście razem Polskich niedobitków na Ziemie Odzyskane w wagonach bydlęcych ! TFU kolaborantom usraińskim.
Razem z ruskimi okupowaliście ziemie polskie po II wojnie jako wojsko okupacyjne. "ŻELAZNA KURTYNA".
MY POLACY, pozbyliśmy się waszego ścierwa razem z ruskimi. PO ponad 40-latach okupacji.
A wy nadal wchodziliście im po palcu w odbyt bo tak wam kolaborantom było wygodnie TFU.
Teraz macie za swoje czczenie bandery i upa w 2022r.
Wcale nie jest mi was żal. MORDOWALIŚCIE polskie kobiety w ciąży, dzieci i starców. a młodzież razem z hitlerowcami wywoziliście na roboty do niemiec TFU banderze i upowcom!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok