Wladman napisał:
Napewno liepej ze by Mohamedy tut byli,f ze bedzie konkurencja to prawda,i nie zyczy wam takiego wyjazdu z kraju ojczystego u mnie dzieci w Ukrainie zostaly i walczom a ja tutaj z wnukami juz rok i juz polroku jak pracuje w wojskowym zakladzie.Produkuje bron dla zwuciezstwa nad ruskem.Prosze nie zazdroszczyc takiemu wyjazdu z kraju.Slawa Ukraini!!!!!
Ty się mohamedów nie tykaj, Oni tu są od Dziesięciecioleci.
Wy natomiast jesteście Genetycznymi Zdrajcami/KOLABORANTAMI.
Z nikim wam nie jest po drodze.
Był stalin szliście za stalinem, przyszedł hitler szliście za hitlerem.
Banderowcy i upa wymordowało ponad STO- TYSIĘCY polaków na WOŁYNIU najpierw ze stalinem później hitlerem a na końcu gdy stalin wygrał, wywoziliście razem Polskich niedobitków na Ziemie Odzyskane w wagonach bydlęcych ! TFU kolaborantom usraińskim.
Razem z ruskimi okupowaliście ziemie polskie po II wojnie jako wojsko okupacyjne. "ŻELAZNA KURTYNA".
MY POLACY, pozbyliśmy się waszego ścierwa razem z ruskimi. PO ponad 40-latach okupacji.
A wy nadal wchodziliście im po palcu w odbyt bo tak wam kolaborantom było wygodnie TFU.
Teraz macie za swoje czczenie bandery i upa w 2022r.
Wcale nie jest mi was żal. MORDOWALIŚCIE polskie kobiety w ciąży, dzieci i starców. a młodzież razem z hitlerowcami wywoziliście na roboty do niemiec TFU banderze i upowcom!!!