Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Trzęsienie ziemi na Morzu Północnym: Equinor zamyka platformę wiertniczą - Norwegia

Czytali temat:
mart enty Bergen Personal AS MałeMi (1276 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Trzęsienie ziemi na Morzu Północnym: Equinor zamyka platformę wiertniczą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
Czyżby Rosjanie grasowali pod wodą na dnie morskim.. może być i tak.. wygląda na to, że Putin nie rzucał słów na wiatr, gdy zapowiadał podwyższenie gotowości rosyjskich sił odstraszania. Jak podaje agencja Associated Press, Rosja rozpoczęła ćwiczenia z udziałem swoich atomowych okrętów podwodnych wyposażonych w broń jądrową.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-20  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów
Megip
(Megip)
Początkujący
napisał:
Czyżby Rosjanie grasowali pod wodą na dnie morskim.. może być i tak.. wygląda na to, że Putin nie rzucał słów na wiatr, gdy zapowiadał podwyższenie gotowości rosyjskich sił odstraszania. Jak podaje agencja Associated Press, Rosja rozpoczęła ćwiczenia z udziałem swoich atomowych okrętów podwodnych wyposażonych w broń jądrową.

Bardzo ładne zdjęcie MaleMi, bardzo ładna na zdjęciu, z elegancką czapką, geniuszka polityczna... Internetowa patriotka, która poglądy i przekonania nosi na beznadziejnych tatuażach ... Dodam, że ma twarzowe okulary i jak widać na zdjęciach, życie również dobrze zna i doświadczenie życiowe ma... Irytujący spektakl nieudolności i głupoty... Znowu odezwała się swoim słodkim, patriotycznym, narodowym głosem... Nie wiem czy celowym czy z bezmyślności i nieuctwa...
Czytałaś w ogóle artykuł? Bawi cię to..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
Megip napisał:
napisał:
Bardzo ładne zdjęcie MaleMi, bardzo ładna na zdjęciu, z elegancką czapką, geniuszka polityczna... Internetowa patriotka, która poglądy i przekonania nosi na beznadziejnych tatuażach ... Dodam, że ma twarzowe okulary i jak widać na zdjęciach, życie również dobrze zna i doświadczenie życiowe ma... Irytujący spektakl nieudolności i głupoty... Znowu odezwała się swoim słodkim, patriotycznym, narodowym głosem... Nie wiem czy celowym czy z bezmyślności i nieuctwa...
Czytałaś w ogóle artykuł? Bawi cię to..?

Ty jesteś brzydki i nikt Cię nie lubi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Walentinas Sniticzius
(WS transport AS)
Wiking
I cyk - paliwko po 30 NOK.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj