Jeśli pracuje się i mieszka na stałe w Norwegii to jak to jest bo nic tu nie jest wyjaśnienie czyli jest podział na Norwegów z paszportem i bez czy nie ?
Osoby które już przeszly Covida i udokumentują to wynikiem testu PCR są zwolnione przez 6 mcy z okazania testu i odbycia kwarantanny po wjeżdzie do No.Troxhę rzetelniej piszczie te artykułu
Proszę o pilną informację. Jutro rano mam samolot do Oslo. Mam zaświadczenie z negatywnym wynikiem na Covid. Lęcę do osoby na stałe mieszkającej w Norwegii i moge tam być 10 dni na kwarantannie. Czy mogą mi kazać spędzić kwarantannę w hotelu?
Pomózcie bo nie wiem czy lecieć?
MariaMycielska napisał: Proszę o pilną informację. Jutro rano mam samolot do Oslo. Mam zaświadczenie z negatywnym wynikiem na Covid. Lęcę do osoby na stałe mieszkającej w Norwegii i moge tam być 10 dni na kwarantannie. Czy mogą mi kazać spędzić kwarantannę w hotelu?
Pomózcie bo nie wiem czy lecieć?
Przyleciałem i mogę potwierdzić, że jeżeli ktoś posiada numer personalny i meldunek (co przy numerze personalnym jest koniecznością) nie musi robić testu. Osoby które muszą mieć robiony test, koniecznie przetłumaczcie na norweski lub angielski, bo nie wpuszczają bez przetłumaczenia.
Mam pytanie. Możesz będziesz w stanie mi odpowiedz. Ja mam d-numer meldunek i prace ( to muszę wykonać test czy nie ) ?
Nie mogę nigdzie znaleść informacji.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.