Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin H Joanna Kuchnicka boj fra oszlo nico glife Łukasz Ch MNMN Onty_Ja_Gabriel_3. Takatamjakas Witoldol (1740 niezalogowanych)
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Jaro111 napisał:
Facet dal sie zlapac na ,,skandynawski numer,,a teraz odpowie jak za gwalt.Panowie trzeba myslec glowa a nie tym co ma miedzy nogami )

"Skandynawski numer" ? Możesz nas oświecić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
io500 napisał:
i to jest fatalna reklama Polski!!!!!!....
Chyba świetna reklama Polski. Polska policja zatrzymała przestępcę w Gdyni.
Co w tym fatalnego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
io500
(io500)
Wiking
dla Norwegow jadacych do Polski to wg Ciebie jest dobra reklama? I pocieszeniem ma byc ze lapia natychmiast np gwalciciela To ze ,,zlapania,, jestes dumna? Powiedz mi jakimi kategoriami sie poslugujesz?Jestes dumna z policji pomijajac OFIARE? Naprawde myslisz, ze ten incydent nie pozostanie bez wplywu na potencjalnych turystow jak do tej pory kojarzacy Polske jako Kraj bezpieczny? Mam nadzieje, ze gdy Tobie nie daj Boze przytrafi sie cos podobnego alo moze grupowy i sadystyczny gwalt to w pamieci pozostanie tylko blyskawiczna reakcja policji i usmiech od ucha do ucha jak Ci stoper pokaza ile Ich scigali a nie trauma do konca zycia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
io500 napisał:
dla Norwegow jadacych do Polski to wg Ciebie jest dobra reklama? I pocieszeniem ma byc ze lapia natychmiast np gwalciciela To ze ,,zlapania,, jestes dumna? Powiedz mi jakimi kategoriami sie poslugujesz?Jestes dumna z policji pomijajac OFIARE? Naprawde myslisz, ze ten incydent nie pozostanie bez wplywu na potencjalnych turystow jak do tej pory kojarzacy Polske jako Kraj bezpieczny? Mam nadzieje, ze gdy Tobie nie daj Boze przytrafi sie cos podobnego alo moze grupowy i sadystyczny gwalt to w pamieci pozostanie tylko blyskawiczna reakcja policji i usmiech od ucha do ucha jak Ci stoper pokaza ile Ich scigali a nie trauma do konca zycia.

Jestem dumna ze złapania. Jednego gnoja mniej.
Naprawdę sądzisz że jakikolwiek turysta odwiedzając Polskę nie ma świadomości że może paść ofiarą przestępstwa?
Na ponad 1000 gwałtów dokonanych w Polsce ty ujadasz tu że to źle wpłynie na rozwój turystyki. Nie żal ci tych pozostałych ponad 1000 osób? Co ty masz w głowie gościu...i uważaj z tą rozpędzoną wyobraźnią bo myśli się czasem urealniają a nie chcemy żeby cię dopadla grupa sadystów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
io500
(io500)
Wiking
zmieniasz plyte faktycznie odszczkujac swoje slowa ale ujadajac na mnie.zacznij czytac od poczatku i wyciagnij wniski.sorka. na razie za waski i za plytki umysl reprezentujesz skupiajac sie bardziej na obrazeniu niz na sesie mojej wypowiedzi. koniec dyskusji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
io500 napisał:
zmieniasz plyte faktycznie odszczkujac swoje slowa ale ujadajac na mnie.zacznij czytac od poczatku i wyciagnij wniski.sorka. na razie za waski i za plytki umysl reprezentujesz skupiajac sie bardziej na obrazeniu niz na sesie mojej wypowiedzi. koniec dyskusji.
Nie umiesz czytać - do zdarzenia doszło w 2017 r czyli przestępcy nie złapano natychmiast jak piszesz.
Pisać po polsku też nie umiesz - jak widać wyżej.
W związku z tym trudno doszukać się sensu.
Nigdzie cię nie obraziłam. Skąd ta dziewczęca nadwrażliwość...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok