Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wpadka norweskiego dystrybutora owoców. Promował rodzimą żywność… polskimi jabłkami - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Zbigniew Karpinski boj fra oszlo Łukasz Ch krakusik All_is_well (989 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
Kiedyś podwoziłem autostopem Norwega i miedzy nami rozwiązała się rozmowa. Kiedy dowiedział się, że jestem z Polski to zaczął mówić, że w Polsce są tak dobre jabłka jak w Norwegii... Ja tam nie chciałem podważać jego gustu bo akurat zdecydowanie to Polskie jabłka są bardzo smaczniejsze, słodkie przede wszystkim, a nie jak ich kwaśno-nijakie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
W Remie1000 dość często można kupić polskie jabłka pakowane w worki foliowe. Są niedrogie i dość dobre, ale nie tak dobre i dorodne jak w Polsce. Nie wiem czemu nie sprowadzają od nas jabłek pierwszego gatunku. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:15  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ryszard Ohucki
(Kwit21)
Wiking
Royal Gala na Gronlandzie 9.99kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
106 Postów

(torsdag4)
Początkujący
karsk napisał:
W Remie1000 dość często można kupić polskie jabłka pakowane w worki foliowe. Są niedrogie i dość dobre, ale nie tak dobre i dorodne jak w Polsce. Nie wiem czemu nie sprowadzają od nas jabłek pierwszego gatunku. Pozdrawiam.

zeby zarobic tanim kosztem, te jablka w polsce sprzedawane sa po 10 gr, to sa jablka z ktorych robi sie soki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok