Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odebrali jej dziecko, więc drugie wywiozła do Polski. Norweżka wciąż nie wie, co dalej - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski jan paweł Roman Wysocki boj fra oszlo ja ja mayoowna Łukasz Ch krakusik Ewa Witek (935 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kris ***
(kris205)
Wiking
POLSKA NIE POWINNA ZWLEKAĆ Z UDZIELENIEM TEJ PANI AZYLU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:71  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Radoslaw Chilinski
(paralotniarz)
Wiking
I nie wracaj do tego chorego kraju. Powodzenia w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:28  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
paralotniarz napisał:
I nie wracaj do tego chorego kraju. Powodzenia w Polsce.

Tja.........ale uwazaj.........Polacy nie lubia Norwegow. No chyba ze chca od Ciebie doic pieniadze. Tak jak tu robia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-16  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Tak, tylko wywozka dzieci do Polski gwarantuje dziecku bytowanie w dobrych i milosciwych warunkach.
Powiem wiecej, panstwo nie wtraca sie w wychowywanie dzieci, bo dziecko to wlasnosc rodzica (i w porywach ksiadza). To rodzic wie najlepiej na jakie kary dziecko zasluguje.
Jezeli rodzic dziecko maltretuje, to tylko dla dziecka dobra. Z przyzwoleniem sasiada, ksiedza i wladzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Wystarczy w Norkolandii zlikwidować chorą instytucję jaką jest Barnevernet, a żadna matka nie bedzie uciekać ze swojego kraju jakim jest Norwegia,w tym przypadku likwiduje się podłoże przyczyny..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Marcin A
(marcinangel)
Wiking
Hahaha jak czytam niektórych to myślę,że wujek, sąsiad albo ksiądz wchodził im w dzieciństwie do wanny. Wszyscy jesteśmy odpowiedzialni za wychowanie młodego pokolenia. Jedni mniej inni więcej. Patologia rodzi patologię i dlatego powinniśmy uczyć wzajemnego szacunku. Różne są sytuacje w życiu i odpowiednie instytucje powinny efektywnie (fachowo) wspierać rodziców a nie ,,EFEKTOWNIE,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok