Bedac w ostatniej klasie liceum po raz pierwszy bralem udzial w wyborach, ogladalem TV i mialem wyrobione zdanie o rzadzacych dlatego zaglosowalem na PiS - PRZEPRASZAM. Nie zylem za komuny i nie zabardzo orientuje sie co sie wtedy dzialo ale jezeli bylo wieksze bezprawie wladzy i arogancja to wspolczuje rodzica i ich pokoleniu. W wakacje szczesliwy opuszczalem kraj. Informuje icek1, ze jezeli obecnosc posla na posiedzeniu potwierdza sie po zakonczeniu posiedzenia to tak mozemy potwierdzic i zeszloroczne posiedzenia a to co jest skandalem to to ze robi to ministra sprawiedliwosci(nie mial czasu biedaczysko pilnowal krzesla bo by opozycja w 2sek. zajela) te twoje nagranie to tez jakas lipa bo pierwszy raz widze delikatne odpychanie zacisnieta w piesc dlonia a i puzniejsze pojscie na przud suskiego na olszewskiego a nie na odwrot ale natura skonfrontowala to szybko(oczywiscie karzdy zobaczy to co chce widziec i ocene zostawiam ogladajacym, moge sie mylic) Widze, ze jestes bezstronny a w Polsce tylko cholota protestuje, acha i grozi. Sam slyszalem i dalem sie nabrac na slowa szydlo, ze nie beda uzywac policji do protestujacych oni beda uzywac DIALOGU. Ja jestem juz w kraju i Zycze Wszystkim WESOLYCH SWIAT i przysiegam nie jestem ubekiem ale zdanie swoje mam i przepraszam, ze nie odpisze ewentualnym, ktorzy sie ze mna nie zgadzaja bo wylaczam sie z tego politycznego bu........u.
8 Lat, 6 Miesięcy temu