Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
1 Post
kacper89
(kacper89)
Wiking
Bedac w ostatniej klasie liceum po raz pierwszy bralem udzial w wyborach, ogladalem TV i mialem wyrobione zdanie o rzadzacych dlatego zaglosowalem na PiS - PRZEPRASZAM. Nie zylem za komuny i nie zabardzo orientuje sie co sie wtedy dzialo ale jezeli bylo wieksze bezprawie wladzy i arogancja to wspolczuje rodzica i ich pokoleniu. W wakacje szczesliwy opuszczalem kraj. Informuje icek1, ze jezeli obecnosc posla na posiedzeniu potwierdza sie po zakonczeniu posiedzenia to tak mozemy potwierdzic i zeszloroczne posiedzenia a to co jest skandalem to to ze robi to ministra sprawiedliwosci(nie mial czasu biedaczysko pilnowal krzesla bo by opozycja w 2sek. zajela) te twoje nagranie to tez jakas lipa bo pierwszy raz widze delikatne odpychanie zacisnieta w piesc dlonia a i puzniejsze pojscie na przud suskiego na olszewskiego a nie na odwrot ale natura skonfrontowala to szybko(oczywiscie karzdy zobaczy to co chce widziec i ocene zostawiam ogladajacym, moge sie mylic) Widze, ze jestes bezstronny a w Polsce tylko cholota protestuje, acha i grozi. Sam slyszalem i dalem sie nabrac na slowa szydlo, ze nie beda uzywac policji do protestujacych oni beda uzywac DIALOGU. Ja jestem juz w kraju i Zycze Wszystkim WESOLYCH SWIAT i przysiegam nie jestem ubekiem ale zdanie swoje mam i przepraszam, ze nie odpisze ewentualnym, ktorzy sie ze mna nie zgadzaja bo wylaczam sie z tego politycznego bu........u.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Teraz wladza rozdaje sobie premie pieniezne,bo czuja jaki smrod narobili,ze stana jak jeden maz przed Trybunalem Stanu stana,nawet platfusy dajac slowo raczej sie nie wymigaja ich do paki wsadzic,kukiz oczywiscie zniknie ze sceny politycznej,demokracja ma wiele wad,jest glupia bo slepo wierzy ze do jej rzadzenia przyjdzie partia demokratyczna,ale tak niestety nie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
223 Posty
ALEXANDER HAZARD
(ALEXANDEROS)
Stały Bywalec
WilhelmTell82 napisał:
Teraz wladza rozdaje sobie premie pieniezne,bo czuja jaki smrod narobili,ze stana jak jeden maz przed Trybunalem Stanu stana,nawet platfusy dajac slowo raczej sie nie wymigaja ich do paki wsadzic,kukiz oczywiscie zniknie ze sceny politycznej,demokracja ma wiele wad,jest glupia bo slepo wierzy ze do jej rzadzenia przyjdzie partia demokratyczna,ale tak niestety nie jest

Tamta "władza" rozpi......a premie o wiele większe i jakoś nie staje przed Trybunałem a TA ma stanąć???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Karlik)
Początkujący
Moj drogi muminku, ktory uwaza ze jak uzywa duzych liter to lepiej go slychac i przez to jest madrzejszy Nikt nikogo za premie przed Trybunal nie bedzie stawial. To tylko taka przenosnia, wiesz? Natomiast obecna wladza juz sobie zasluzyla, zeby ja potraktowac tak jak powinno sie potraktowac w swoim czasie komunistow. "Krzycz" wiec duzymi literami to moze sam siebie przekonasz ze tak nie jest A moze uwazasz ze Pis, jako jedynie sluszna prawda bedzie rzadzil wiecznie? Hm...........tacy co tak uwazali juz byli I glupi pozostali No ale ty i tak tego nie rozumiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok