Krowa napisał:
To jest kurna straszny naut te norwegi !
Raz, np. jecgalem do Trondheim i chcialem sie zatrzymac w hotelu. I co? Nie bylo miejsca. Tu nigdy nie ma miejsca w hotelach. Innym razem taki jeden typ w ciemnych okularach patrzyl sie na mnie caly czas przez dwie godziny. Oni sie caly czas tu na czlowieka patrza i nienawidza nas.
Kiedys jechalem za szybko tylko o 8 km/godz i zatrzymali mnie. Tylko mnie, bo ja Polak. Wszystkich Polakow zatrzymuja i wlepiaja im mandaty, swinie jedne !!!!!!!!
Kiedys tez probowalem studiowac. I ci rasisci jak sie tylko dowiedzieli ze ja obcy to oblali mnie ze wszystkich przedmiotow i zadnego egzaminu nie zdalem Ich rasizm kurde nie ma granic. Ciapatych to przepuszczali a mnie jako Polaja to uwalili od razu. A ja taki przeciez ku.wa zdoly !!!!!!!!!
Innym razem widzialem takiego brudnego pijaka na ulicy. Oni tu wszyscy pija !
Nie bede generalizowal alr norwegi to pijaki, bandyci i rasisci. Raz nawet byl w gazecie obrazek ze norweg zabil obcokrajowca.
Krowo, opisales cala prawde i tylko prawde!
Od siebie dodam, ze jak jakis tubylec sie do mnie usmiecha spontanicznie, to ja protestuje. Podchodze do osoby i dobitnie mowie po polsku, ze sobie nie zycze takiego zachowania.
Nie bedzie mi tubylec usmiechal sie w twarz!
Samochodem lubie jezdzic z fantazja, a nie jakies tam przestrzeganie przepisow ograniczenia predkosci. I do tego ta trzezwosc za kierownica. Ach, nie ma co mowic, glupi kraj.
Alkohol tylko w sklepie monopolowym? A jak mi sie zachce wodki o godz. 22.30, to co? Mam umierac z pragnienia? Dobrze, ze Jozek od Danki sprzedaje tanio i w duzej ilosci.
Wszystkie my z kolezankami pracujemy sprzatajac w domach tubylcow. Nie dosc, ze domy duze, to i nieporzadek w kazdym kacie. Nie chca sobie sami sprzatac, tylko traktuja polki jak niewolnikow i najmuja je do sprzatania. Za marne 150 kr na godzine.
Jedna taka tubylczyni to chciala, abym pracowala na bialo - ale jam nie glupia, zeby podatki od moich ciezko wysprzatanych pieniedzy placic.
Kiedys to ogladalam ichni program w tv, a tam skaranie boskie, tylko gadaja albo po norwesku, albo po anielsku! No i jak tam zrozumiec cokolwiek bez lektora?
Ponadto tubylczynie nie szminkuja sie jak nasze piekne polki. Jak to wychodzic rano z domu bez odpowieniego makijazu? Ja od rana jestem gotowa nawet na bal - brwi zrobione, usta czerwone ( mam je gorace) oko niebieskie i policzek rozowy.
I ubieram sie tez odpowiednio - zawsze wysokie obcasy, krotkie spodniczki i gleboki dekolt. Ja swoich polskich walorow nie bede ukrywac w sportowym ubraniu ( jak te tutejsze babochlopy bez zadnego wdzieku).
Jestem piekna i nie wstydze sie tego!!!!!