Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Szósta edycja konkursu „Wybitny Polak” w Norwegii. Będą promować pozytywny wizerunek Polaka w Norweg - Norwegia

Czytali temat:
ja ja Josephvol.2 smith HeartB ar2 2ra (1038 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Dlaczego na liscie nominowanych nie znalazl sie Janek Stary czyli oryginalny Jasta 102?
Wszak dzieki Jankowi istnieje jako takie zycie na tym forum, a jego komentarze powoduja wrzenie krwi w zylach potomkow Lechitow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
HotLips napisał:
Dlaczego na liscie nominowanych nie znalazl sie Janek Stary czyli oryginalny Jasta 102?
Wszak dzieki Jankowi istnieje jako takie zycie na tym forum, a jego komentarze powoduja wrzenie krwi w zylach potomkow Lechitow.

Nie komentarze a glupota, klamstwo i chamstwo
On powinien zostac nominowany ale w innych konkursach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

()
Wyjadacz
HotLips napisał:

Nie od dzis wiadomo, ze tam promuja swoich i jest to towarzystwo wzajemnej adoracji.
Mysle jednak, ze powinnismy janka zglosic w 2 kategoriach - osobowosc i kultura.

W kategorii OSOBOWOŚĆ: kandydatami mogą być osoby, wyróżniające się aktywnością, zaradnością, inicjatywą, np. w życiu społecznym.

W kategorii KULTURA: kandydatami mogą być zarówno osoby tworzące kulturę: kompozytorzy, pisarze, poeci, malarze itp., nawiązujący w swojej twórczości do Polski, jak również osoby działające na rzecz promocji kultury polskiej.

Mysle, ze w kat. kultura, Janek nawiazuje swoja tworczoscia do Polski. No i nie widze powodu by traktowac media spolecznosciowe po macoszemu.
Janek ukazujac polske w krzywym zwierciadle swiadomie dziala na rogata nature polakow i poprzez jej wyszydzania powoduje daleko idaca integracje srodowiskja emigracyjnego.
Objawia sie to czestymi piknikami rodakow przy kielbasie i zmuszaniem ich do czytania historii polski...

No i mam juz dosc widoku geby pani Witoszek z jej usmiechem niczym Nicholsonowski Joker

Tu zglaszamy Janka: uci.org@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
HotLips napisał:

Zazdrosc przez ciebie przemawia - typowe zachowanie stalkera. Chcesz wygladac jak janek, pisac jak janek i pewnie zyc jak janek. Niestety Janek jest tylko jeden - tak jak Mozart, Pol Pot czy Stefan Kielb.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
optymysta napisał:
jasta 102 napisał:
HotLips napisał:

Zazdrosc przez ciebie przemawia - typowe zachowanie stalkera. Chcesz wygladac jak janek, pisac jak janek i pewnie zyc jak janek. Niestety Janek jest tylko jeden - tak jak Mozart, Pol Pot czy Stefan Kielb.

To tylko nuda nuda i jeszcze raz nuda. Zarabiam jem sram spie i nudze sie. Ot tak to wyglada. Ale juz nie dlugo znikne stad na zawsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
jasta 102 napisał:
HotLips napisał:

To tylko nuda nuda i jeszcze raz nuda. Zarabiam jem sram spie i nudze sie. Ot tak to wyglada. Ale juz nie dlugo znikne stad na zawsze

Eeetam, janek na MN jest poza czasem i postrzeganiem, to taki forumowy Demiurg. Wylonil sie z chaosu i trwa. Jestem tu rownie dlugo, ale brak mi konsekwencji w promowaniu wlasnego brandu, ktory wielokrotnie zmienialem. Inna sprawa, ze nie jestem lasy na slawe no i nie mam poczucia misji. Raczej pure rozrywka. Zdarzaly sie gorace i merytoryczne dysputy kilka lat temu, ale to jeszcze przy innej formule MN i z innym skladem.
Wiecej bywam na forach tematycznych ale Jankowi kibicuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
jasta 102 napisał:
HotLips napisał:

Eeetam, janek na MN jest poza czasem i postrzeganiem, to taki forumowy Demiurg. Wylonil sie z chaosu i trwa. Jestem tu rownie dlugo, ale brak mi konsekwencji w promowaniu wlasnego brandu, ktory wielokrotnie zmienialem. Inna sprawa, ze nie jestem lasy na slawe no i nie mam poczucia misji. Raczej pure rozrywka. Zdarzaly sie gorace i merytoryczne dysputy kilka lat temu, ale to jeszcze przy innej formule MN i z innym skladem.
Wiecej bywam na forach tematycznych ale Jankowi kibicuje.

---------
Ja się obydwiema recami dopisowywuje do tej hagiografii Jankowej. Azaliz,z taka nieśmiałością muszę wyjawić, że jedyną przyczyną powodująca u mnie wrzenie krwi...hm...w żyłe istotnej, jest jedynie kolejne zdjęcie Karoliny. Co nie umniejsza w niczem mej admiracji dla tfu...rczosci Janka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
z Tomasza Janka nigdy ni będzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
HotLips napisał:

------------
Trawestujac znane powiedzenie prez. de Gaull,ea( któremu miałem honor uscisnac rękę) : tak kocham Niemców, że cieszę się że są dwa państwa niemieckie- NRD i RFN....che powiedzieć,że fajnie mieć ostatnio tyle jastow na forum.Ale nie bardzo teraz rozczytuje,który jest który...może ktoś mnie objasni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok