Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Najmniejsza od 2007 roku liczba wniosków o azyl. Zaostrzona polityka azylowa przynosi skutki? - Norwegia

Czytali temat:
Jacek Michalewicz sM M Daniel Tomaszuk ja ja Katarzyna Kica Michal Kott Josephvol.2 smith szasza (892 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
BRAWO !!!! JESZCZE ZAOSTRZYC PROCEDURY..ZERO ISLAMSKIEGO SMIECIA W NORWEGII..PRZYJAC 32 99 A TEGO JEDNEGO CO WPUSZCZA OD RAZU DO ROBOTY ZAGONIC ,ZERO ZASILKU..POPRACUJE I OD RAZU ZAWIADOMI SWOICH MUZULMANSKICH CWELI ZE TU DO NORWEGII NIE MA CO SIE WYBIERAC BO TRZEBA PRACOWAC..TO ICH ZATRZYMA NA 1000%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Razem z muhomorami zapedzilbym wszystkich polasow co od pol roku siedza na syku bo im sie w glowie kreci po wypadku albo w d..e strzyka. A tych co syka biora i na lewo robia to kopa w d... i won spowrotem do komuny. Czy zgodzicie sie ze mna ,ze nie mic gorszego niż smierdzace pasożyty???☺
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
KING napisał:
Razem z muhomorami zapedzilbym wszystkich polasow co od pol roku siedza na syku bo im sie w glowie kreci po wypadku albo w d..e strzyka. A tych co syka biora i na lewo robia to kopa w d... i won spowrotem do komuny. Czy zgodzicie sie ze mna ,ze nie mic gorszego niż smierdzace pasożyty???☺ na syka trzeba wypracowac cos kasy zeby moc go dostac. Na inne swiadczenia rowniez wiec badz tak mily i albo sie zamknij albo chociaz nie porownuj tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Norwehowi sa u siebie. Moga robic co chca. Nie mnie ich osadzac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Ze niby co? Nierob nierobowi rowny. Kwestie religii to nie moja broszka. Poki mi ktos nie wklada palca do zupy to jem cicho i nie mlaskam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
A ilu polaczkow-biedaczkow przyjedzie dupke Norwega lizac zeby mopą i sciera pomachac? Nie mowiac o polskich "kobietach" ktre regularnie beda dawaly kosowiakom dupki za sciere i mope Ile tysiecy? A potem wroci na wies do sibie wyruchana przez ciapatych , i murzynow (Norwegom pedalom nie staje ) i ona powie ze ona swiatowa jest i zaden rolnik jej nie dotknie. No i nie daj Bog spojrzec sie na taka " pania" w ryanaierze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Polaki satelitę szpiegowsko-naukowego wysyłają w space
nie traćmy czasu na duperele

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

()
Stały Bywalec
kaliszanin napisał:
A ilu polaczkow-biedaczkow przyjedzie dupke Norwega lizac zeby mopą i sciera pomachac? Nie mowiac o polskich "kobietach" ktre regularnie beda dawaly kosowiakom dupki za sciere i mope Ile tysiecy? A potem wroci na wies do sibie wyruchana przez ciapatych , i murzynow (Norwegom pedalom nie staje ) i ona powie ze ona swiatowa jest i zaden rolnik jej nie dotknie. No i nie daj Bog spojrzec sie na taka " pania" w ryanaierze
Może za mało się starasz, albo... znajdź młodszego.

I pamiętaj że każda kobieta ma prawo robić co zechce. Może "dawać" komu chce a Tobą nadal gardzić bo jesteś większy burak niż ciapaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
jasta 102 uwierz mi ze ja mam co ruchac , aty poprzez podlizywanie sie do polskich kurewek duzo nie zyskasz. I tak dadza dupsko ciapatemu ciebie tylko zlajkuja hehehe idoto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok