Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pierwsze deportacje: Syryjczycy wywiezieni autokarem do Rosji - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pierwsze deportacje: Syryjczycy wywiezieni autokarem do Rosji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Julit
(Julit)
Wiking
Popieram dlaczego Norwegians ma dawac pieniadze ZA darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:15  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Johny Crazy
(pan3er)
Wiking
w koncu... STOP ISLAMIZACJI EUROPY!
ndie.pl/norwegia-deportuje-imigrantow-z-afryki-do-rosji/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
oportunista
(oportunista)
Wiking
lewackie myslenie jest gorsze zwlaszcza ze cierpia inni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
"Faszyzm i głupota jest dla mnie groźniejsza niż islam czy inna religia a ci, co się obawiają islamizacji są dla mnie ludźmi małej wiary, pseudochrześcijanami dżihad katolicki."
Zachariasz Kneblowski - bez wiekszego rozwijania tematu z Toba stwierdze tylko tyle ze lewacki pajac z Ciebie i pasujesz do pozbawionego wlasnego myslenia i tozsamosci szwedzkiego (jeden z przykladow) spoleczenstwa idiotow.Lewactwo jest grozniejsze niz faszyzm czy glupota, tyle tylko ze jeszcze nikt nie mial okazji na wieksza skale sie o tym przekonac. Tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Jedrek02 napisał:
"
Zachariasz Kneblowski - bez wiekszego rozwijania tematu z Toba stwierdze tylko tyle ze lewacki pajac z Ciebie i pasujesz do pozbawionego wlasnego myslenia i tozsamosci szwedzkiego (jeden z przykladow) spoleczenstwa idiotow.

Mnie juz od jakiegos czasu nurtuje pytanie na temat okreslenia "lewak" ( co to pajac, to wiem ). Moze jakis barometrowo-termometrowy drogowskaz z tego forum oswieci mnie, ignorantke?
Chcialabym rowniez u zrodla zaczerpnac wiarygodna informacje o spoleczenstwie/spoleczenstwach, ktore nie sa pozbawione wlasnego myslenia i tozsamosci.
Bo to, ze Szwcja i Norwegia nie sa na tej liscie, to wydedukowalam na wlasne reke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
napisał:
Jedrek02 napisał:
\"
Zachariasz Kneblowski - bez wiekszego rozwijania tematu z Toba stwierdze tylko tyle ze lewacki pajac z Ciebie i pasujesz do pozbawionego wlasnego myslenia i tozsamosci szwedzkiego (jeden z przykladow) spoleczenstwa idiotow.

Mnie juz od jakiegos czasu nurtuje pytanie na temat okreslenia \"lewak\" ( co to pajac, to wiem ). Moze jakis barometrowo-termometrowy drogowskaz z tego forum oswieci mnie, ignorantke?
Chcialabym rowniez u zrodla zaczerpnac wiarygodna informacje o spoleczenstwie/spoleczenstwach, ktore nie sa pozbawione wlasnego myslenia i tozsamosci.
Bo to, ze Szwcja i Norwegia nie sa na tej liscie, to wydedukowalam na wlasne reke.

--------
Lewak to witacz ciapatych. Prawak to lewak, którego żonę zgwalcili ciapaci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
Czego konkretnie nie rozumiesz alfo&omego vol2? Co wiecej trzeba Tobie wyjasnic ? Powiedz tylko slowo a przeloze to na prostszy jezyk , tak ze moze nawet i ty zrozumiesz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
zamykac ryje polskie swinie.....wywalic kazdego muslema won do tych krajow z ktorych pochodza !!! A te wasze smeiszne dyskusje pt kto lewak a kto prawak to smiech na sali-pajace europejckie takie jak wy tylko dyskutuja a muslemy robia swoje i zasiedlaja Europe bez jednego wystrzalu..to jest zajecie terytorium wroga pzrez zasiedlenie-poczyytajcie o tym jak to sie odbywa-Francja juz jest czarna i muzulmanska,Szwecja tez,Dania, wieksza czesc Niemiec i Austrii- weic takie sa fakty wy idioci-a na wiosne juz szacuja ze kolejny milion lub wiecej sie do Europu wybiera i co?? Co mi powiecie co?? Albo my biala cywilizowana rasa albo oni!!! Ale znajac Europejczykow,katolikow,pelnych milosierdzia i wspolczucia i tych zasad moralnych ktore maja muslemki w dupie to raczej skonczy sie tak ze Oni beda tu rzadzic i beda u siebie-i to nie za 100 lat ale jeszcze w tej dekadzie!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
kokon1
(kokon1)
Wiking
damy im paszporty i wyslemy do USA I Jaste niech zabiora
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok