Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
adrian24ktm napisał:
Jestem w zwiazku z norwezka i mamy dziecko.Czy ktos sie orientuje czy naleza mi sie jakielolwiek prawa w zwiazku z tym.Noe posiadam person nummer,szukam pracy wiec pomyslalem ze moze jest jakas mozliwosc przyspieszenia pewnych procesow dotyczacych mego zycia w Notwegii bo jak narazie to kazde biuro olewa sprawe.

a co na to norwezka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
adrian24ktm
(adrian24ktm)
Wiking
Twierdzi ze nie.Ale tu przeciez nie chodzi o psa tylko o dziecko.Tam musi cos byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
adrian24ktm napisał:
Twierdzi ze nie.Ale tu przeciez nie chodzi o psa tylko o dziecko.Tam musi cos byc

A w jakim wieku jest dziecko?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
adrian24ktm
(adrian24ktm)
Wiking
11 mies.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Sprobujmy wszysko podliczyc .
1. 11miesiecy
2. 9 miesiecy ciaza (zakladam ,ze to normalna samica a dziecko nie bylo wczesniakiem)
3. ? okres zapladniania,chyba ,ze po staropolsku tzw. wpadka
4. ? okres znajomosci przed zaplodnieniem

Suma. niech bedzie 24 miesiace tj. 2 lata

Jak to mozliwe,ze do tej pory nie masz pracy legalnej, F nummer, a zameldowany to jestes tutaj?
A norwezce nie zalezy na twojej przyszlosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
adrian24ktm
(adrian24ktm)
Wiking
Nie o to choju pytałem.Podliczaj siebie i resztę polskich robotników budowlanych w większości liczących tylko na marne 10tys jebanego zasilku socjalnego i tania wode z mety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
adrian24ktm napisał:
Nie o to choju pytałem.Podliczaj siebie i resztę polskich robotników budowlanych w większości liczących tylko na marne 10tys jebanego zasilku socjalnego i tania wode z mety.

A tego pokroju jestes zawodnik, podejrzewalem,ze masz wyzsze aspiracje
Ps. ,,jezyk milosci,, j/w jak to bedzie po norwesku?....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
adrian24ktm napisał:
---------
Ale się trafił Norwezce polski Romeo. Nawet jeśli to typowy wiejski kaszalot. to i tak szkoda jej. Nawet ciapaty byłby lepszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Cortez1 napisał:
adrian24ktm napisał:
---------
Ale się trafił Norwezce polski Romeo. Nawet jeśli to typowy wiejski kaszalot. to i tak szkoda jej. Nawet ciapaty byłby lepszy.

Prawdziwy Don Juan .Szkoda bidnej kobity
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
a to 10tys jest zasilku socjalnego? ,pewnie wiesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj