Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kiedy Norwegia niezauważalnie staje się domem - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kiedy Norwegia niezauważalnie staje się domem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
10/10

Nic dodac, nic ujac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Kiedyś to ja mialem od samego poczatku. Aktualna technologia komunikacji , przemieszczania zewloku, poziom życia w Polsce, otwartość czerepu na bardziej skomplikowane życie pozwala na komfortowe funkcjonowanie w relacji : zarobek w N, korzystanie z niego w PL. Plus zachwyt widokiem rozdziawionej gęby norweskiego wsiaka odwiedzającego Polskę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
srac na PL.cco tam jest..PIS i nowa rozpierducha?? i zero ..nic wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
toms.... stan na rekach i nasraj se do ryja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Emil Przybył
(witek1258)
Wiking
Toms--- skoro ty jesteś zero, to i Polska ma zero tobie do zaoferowania. Co sobą reprezentujesz, że tak mówisz ? Prostak z ciebie że aż żal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Emil Przybył
(witek1258)
Wiking
Jestem w Norwegii juz 3 lata, w następnym roku wraz z żoną zjezdzamy do Pl na stałe. Norweski znam, mam stabilną, dobra prace, żona to samo. Ale jak mądrze się zainwestuje pieniądze odłożone w Norwegii, to w PL można też dobrze żyć na poziomie. I u siebie co ważne. Każdy Polak powinien kochać Polskę. Tu zawsze obcy będzie traktowany jak obcy, nigdy to nie będzie nasz prawdziwy dom, bo w razie kryzysu gdzie każdy wróci ? Do Polski, oczywiście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
amoll napisał:
Jestem w Norwegii juz 3 lata, w następnym roku wraz z żoną zjezdzamy do Pl na stałe. Norweski znam, mam stabilną, dobra prace, żona to samo. Ale jak mądrze się zainwestuje pieniądze odłożone w Norwegii, to w PL można też dobrze żyć na poziomie. I u siebie co ważne. Każdy Polak powinien kochać Polskę. Tu zawsze obcy będzie traktowany jak obcy, nigdy to nie będzie nasz prawdziwy dom, bo w razie kryzysu każdy wróci ? Do Polski, oczywiście.
-------------
10/10!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(czarnulkaxx1)
Wiking
A weź ty się puknij w łeb, tępy otumaniony pustaku bez własnego mózgu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(czarnulkaxx1)
Wiking
Oczywiscie skierowane to do toms14.

P.S "14" to chyba twój iloraz inteligencji, frajerski niedorozwoju...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok