Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweski myśliwy odstrzelił rzadki okaz białego łosia - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Slaw xxx mariola drozdowska natalia MojaNorwegia hei!sandokan Josephvol.2 smith Ryszard Kuziów adag (716 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweski myśliwy odstrzelił rzadki okaz białego łosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
pieniadze z odstrzalu od Norwegow trafiaja do obwodow czyt. do kieszeni lesnikow i kolesiostwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pieskownica)
Wiking
Niedobrze się robi... Bezkarna banda buców!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
weterynarz myśli? to tak jak lekarz aborcjonista... mnie już chyba nic nie zdziwi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ccc2
(ccc2)
Wiking
Jak to jest, że wszyscy którzy najwięcej gadają nie mają żadnej wiedzy a jak się ich namówi do jej zdobycia to przestają gadać. Przykładem może być np. wypowiedź o trafieniu kasy do kieszeni. Może to napisać tylko osoba, która nie ma żadnej wiedzy jak odbywa się obrót pieniędzy w takich instytucjach. Ale uważa, że bez podstawowej wiedzy na ten temat jak najbardziej może wygłaszać oponie. I tak jest cały czas w tej materii. Są argumenty na temat nowoczesnego świata i pradawnego zajęcia. Tymczasem uważa się że Polska jest zacofana względem zachodu a właśnie na tym zachodzie jest 10 razy więcej myśliwych i mają 10 razy większe poparcie społeczeństwa. Czytałem gdzieś uwagę "jak myśliwi pamagają bażantom, zasłaniają je?" - kolejna wypocina wyedukowanego w temacie człowieka. Skoda czasu takich ludzi uczyć i tłumaczyć, jak ktoś nie chce poznać szczegółów nie pozna. Szkoda tylko, że nie potrafi nie komentować spraw o których nie ma pojęcia. To tak jak ja bym wypowiadał się na temat bólów pogodowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ccc2
(ccc2)
Wiking
Ale dodam jeszcze, że jako myśliwy surowo ukarałbym tego, który zabił takiego łosia. Nawet zabrał bym mu broń, wrzucił z PZŁ i zamknął do pudła na conajmniej dwa lata. Trofeum oddał do muzeum i jeszcze ukarał symbolicznie koło w którym to się wydarzyło. Strzelać zawsze można tylko do rozpoznanego celu a ostrzały rannych zwierząt na polowaniu nie dotyczą zwierząt pod ochroną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok