Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
greg lewandowsky
(wolf44)
Wiking
Tak na szybko ,,Telewizja Republika – polski kanał informacyjno-publicystyczny ’'. Żródło wikipedia. Nie moje klimaty, moje klimaty to jeśli podejmujesz się pisania dla ponad 100 tyś potęcialnych odbiorców to rób to rzetelnie a nie pisz tego co Ty uważasz za słuszne. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
greg lewandowsky
(wolf44)
Wiking
...boją się,że przyjadą inteligentniejsi władającym językiem norweskim, co nie jest już dużym wyzwaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
wolf44 napisał:
Tak na szybko ,,Telewizja Republika – polski kanał informacyjno-publicystyczny ’'. Żródło wikipedia. Nie moje klimaty, moje klimaty to jeśli podejmujesz się pisania dla ponad 100 tyś potęcialnych odbiorców to rób to rzetelnie a nie pisz tego co Ty uważasz za słuszne. Pozdrawiam
-----------------
Udajesz głupa? Nie wiesz,ze jest to wyjatkowo klamliwe propagandowe szambo ? Gdyby Goebbels mial TV to i tak by im nie dorównal. TVP z czasów "krwawej Komuny" to w porownaniu z nimi krynica prawdy i rzetelnosci dziennikarskiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok