Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Ryba dla odważnych - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ryba dla odważnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
miam, już jadę

Zgłoś wpis
1 Post

(Jandzia)
Wiking
Pychotki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
BEATA P
(AMBER)
Wiking
Próbowałam po rocznym leżakowaniu OCHYDNIE smakuje rośnie i w ustach (co kraj to obyczaj )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
Jeśli ktoś lubi sery pleśniowe te najlepsze cuchnące to i polubi rakfisk. Ryba delikatnie rozpływa się w ustach i jak dla mnie jest smaczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok