Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Moda po polsku i norwesku – rozmowa z autorką bloga KasiavsKaisa - Norwegia

Czytali temat:
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Moda po polsku i norwesku – rozmowa z autorką bloga KasiavsKaisa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:16  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Moda interesuje sie niespecjalnie, a o gustach podobniez sie nie dyskutuje.

Bardzo zgadzam sie z autorka bloga na temat wysokich obcasow przy zakupach. Dla mnie jest to morderstwo stop.
Jednakowoz wszystkie uniwersalne nosicielki jedynie obuwia sportowego wyslalabym na oboz przystosowawczy do zycia w spoleczenstwie wielorako-obuwniczym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Aneta3)
Wiking
Świetna kobieta z pomysłem na siebie i na życie. Niejedna z nas z pewnością zazdrości możliwości robienia tego co się kocha... Gratuluję gustu ,smaku i inteligencji. Powodzenia w dalszych projektach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Katarzyna Tarnowska
(kaisavskasia)
Wiking
Dooto, o gustach jak najbardziej można dyskutować, wierzę, że taka dyskusja może prowadzić do nowych, ciekawszych ubiorów oponentów w takiej dyskusji A co do Twojego komentarza o obuwiu sportowym - podziwiam kunszt języka, wyczuwam bratnią duszę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Katarzyna Tarnowska
(kaisavskasia)
Wiking
*Doroto - przepraszam, to mój pierwszy komentarz na tym portalu i się nieco pogubiłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Katarzyna Tarnowska
(kaisavskasia)
Wiking
Aneto, dziękuję Ci za przemiłe słowa, tak wiele ciepła i pozytywnej energii w tym komentarzu, że aż się zawstydziłam, czy aby na pewno aż tak dobrze jest haha Życzę powodzenia w Twoich życiowych projektach!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sandra Aleksandra
(Alessanbra)
Wiking
Gratuluje autorce bloga i zycze dalszych sukcesow, idealny przyklad na to ze Polak (Polka) potrafi. A co do samych Norwegow, to uwazam ze ten przypadek jest niereformowalny i ciezko byloby przekonac Norwega do porzucenia czasami obowia sportowego, ich mentalnosc jest gleboko zakorzeniona w kulcie sportu i stanowi symbol rozpoznawczy Norwega na arenie miedzynarodowej

Powodzenia Kasiu i czekam na dalsze modowe inspiracje, zwlaszcza ze coraz ciemniej i zimniej za oknem, gdzie ciezko o modowe szalenstwo. Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Katarzyna Tarnowska
(kaisavskasia)
Wiking
Olu, Łatwiej szaleć zimą, warstwy, warstewki, strikk etc, lato jest nudne, bo malo w nim tkaniny, a sporo sommerkropp Ja ich zreformuję jak Bóg da jeszcze z 70 lat.! Żartowałam, zdradził Cię ta piękna forma wołacza! Idź i reformuj norwega, praca u podstaw co tam, że to terrorvei!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok