nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
WujekJanek napisał:
nazwauzytkownikajuzistnie napisał:
Przez rozkazy Hitlera zginęły miliony a Jasta uważa że dobrze robił. Janie powiedz co myślisz o Jasta102
Nigdy nie czytalem postu Jasty, w ktorym gloryfikowal by Hitlera. Jesli rzeczywiscie cos takiego napisal, to... Nie wiem jak to okreslic, ale jest to cos niewyobrazalnego... To nie jest juz ani glupota, ani szalenstwo... Chyba tylko choroba psychiczna moze pchnac kogos do wychwalania Hitlera. Natomiast zaznaczam, iz takowy post jest mi nieznany, jest to wiec tylko dywagacja czysto teoretyczna.
Byc moze Jasta mial na mysli dzialania Hitlera poprzedzajace II Wojne Swiatowa... jesli tak, to Jasta jest w gronie nieco wiekszym, dolaczyl wychwalajac jego dzialania do osob tego formatu co na przyklad Stefan Kardynal Wyszynski, Prymas Tysiaclecia. O Romanie Dmowskim nie wspomne...
Ja i Jan uważamy Jasta że głupota i szaleństwo to za mało by określić Ciebie. Jesteś chory psychicznie. Czy zarzucisz nam kłamstwo?
Nie wiem czy Jasta zarzuci Ci klamstwo, ale ja zarzucam Ci manipulacje, nadinterpretacje i wklkadanie w moje usta slow, opinii i ocen ktorych wobec Jasty nie wyrazilem.
Bardzo nieladnie, bardzo nierzetelnie, bardzo po polsku.
To sie nazywa "spryt chlopskiego syna".
Wstydz sie chlopaku...