Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krystianie, aczkolwiek uwazam, ze zadna, uczciwa praca nie hanbi, to jednak to, czym sie zajmuje zawodowo daleko odbiega od tego, co sugerujesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Krystianie, aczkolwiek uwazam, ze zadna, uczciwa praca nie hanbi, to jednak to, czym sie zajmuje zawodowo daleko odbiega od tego, co sugerujesz.
-----------
KAZDA praca na obczyźnie hanbi...bo dorabia obcych. Moja również. Ale mój standard życia w PL jest rodzajem zemsty za to. Udanej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie o tym pisalam, zmieniasz sens swojej wypowiedzi. Dokladnie chodzilo mi o Twoj chamski atak na mnie (jakis powod ? ).

Jesli Ty czujesz, ze praca na obczyznie Ciebie hanbi, to Twoj wybor, ale za innych sie nie wypowiadaj. Mnie moja praca w Norwegii nie hanbi. Zyje tu i tu mam odpowiedni standart, ktory mnie bardzo zadowala. W Polsce niczym nie szpanuje, bo uwazm to za zwykle prostactwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Lindemans napisał:
kaliszanin napisał:
W Polsce ludowej nikomu nic nie przeszkadzalo!

Widocznie przeszkadzalo duzo wiecej niz "nic i nikomu" skoro po niej sladu juz nie ma
Zyja jeszcze kacapy, ktorym sie trudno z tym pogodzic, ale wymra po jednym smiercia naturalna

no Libia , Irak, Syria ,Wietnam,Palestyna tez przeszkadzaly ,albo mialy to "cos i ktos" to chcial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Lindemans napisał:
Nie o tym pisalam, zmieniasz sens swojej wypowiedzi. Dokladnie chodzilo mi o Twoj chamski atak na mnie (jakis powod ? ).

Jesli Ty czujesz, ze praca na obczyznie Ciebie hanbi, to Twoj wybor, ale za innych sie nie wypowiadaj. Mnie moja praca w Norwegii nie hanbi. Zyje tu i tu mam odpowiedni standart, ktory mnie bardzo zadowala. W Polsce niczym nie szpanuje, bo uwazm to za zwykle prostactwo.

Anno, a chodza wiesci iz jadac do Polski Lexusem obwieszasz sie brylantami tudziez Diorem......

A tak powaznie, to kolega K. ma specyficzny stosunek do swojej pracy i wybranego przez samego siebie losu.
Jest niezmiernie ciezko ykonywac prace, kora uwaza sie za hanbiaca, aby miec wymarzony standard zycia w kraju, za ktorym sie teskni 24/7, przebywajac w kraju, ktorego sie nienawidzi z calego serca (dotyczy to zarowno kraju jak i jego mieszkancow)
Takiego stressu nie da sie zniesc na dluzsza mete.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok