Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M N Jon Doe Anna Bak z s Waldemar Ziemniak Krystian Kozyra GRZEGORZ SOBÓR Ewa Adam Ryszard Pobozny cysiek33 Leon . pawelstolik kamilon1985 (1243 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
cysiek33 napisał:
szczaw to domena PO

Ja tam wolałbym zapalić, ale co kto lubi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GRZEGORZ SOBÓR
(omegags)
Początkujący
po 30 latach pracy ZUS wyliczył przewidywalną emeryturę na kwotę około 400,-zł przy założeniu wpłat na system do 65 roku życia niech sobie wezmą te moje składki w d... włożą bo ja do polski nie wrócę bo śliwki na wierzbie mogę mieć wszędzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
119 Postów
Leon .
(benek22)
Początkujący
moze PO odda kase do FE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ryszard Pobozny
(ikkekatolik)
Wiking
Benda dobrze oplacane stanowiska za granica. W sam raz dla znajomych i rodziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:

Brednie powtarzane 100 razy staja sie prawda...
Dodac powinni jeszcze,co zrobil Minister Polak,podwyzszajac koszty tranzytu przez Polske na PKP Cargo sprawil ze nasi sasiedzi ze Slowacji dostali nowych klientow,a nasza kolej dobil co powoli z czkawka teraz widac,wzmocnili Zlotowke,co nawet mimo swiatowego kryzysu doprowadziloby do kryzysu w Polsce,stanowiska w budzetowce mozna bylo uzyskac majac partyjna legitke albo PiS,LPR albo Samoobrony,likwidujac WSI doprowadzili do tego ze naszych agentow na terenach konfliktu wystawili wrogom na talerzu,jako pierwszy kraj na swiecie przez rok nie mielismy agencji wywiadowczej,budzet dotyczacy przeznaczenia srodkow unijnych na lata 2007-2013 przedstawiony koncem 2006r. zawieral 33 strony maszynopisu!Dlatego sram na PiS i jego sluzalczosc wobec Watykanu i wujka z ameryki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok