Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
WujekJanek napisał:
Karol.Ky napisał:
WujekJanek napisał:
5 komentarzy jak do tej pory.
5 negatywnych wypowiedzi pod adresem prelegenta.
Przy czym tresci prelekcji nikt nie zna.

Jeszcze Polska (mentalnosc) nie zginela kiedy my piszemy.

A co p.L.Wałesa może ciekawego? Ciekawe rzeczy powiedział w czasie rozmowy z bratem podczas internowania.

W sumie duzo racji, coz ciekawego moglby powiedziec?
Nikt na razie nie wie jeszcze co powiedzial, ale na pewno powiedzial cos glupiego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

()
Wyjadacz
pawel piotr ( wrzeszczot)napisał: W okresie internowania samotnie lub w towarzystwie osób odwiedzających spożył: spirytus – 2 but., wódka – 289 but., wino – 158 but., winiak i koniak – 59 but., szampan – 238 but., piwo – 1115 but. tyle butelek miał wypić w czasie 11-miesięcznego internowania Lech Wałęsa.Ty zaś ile wypiłeś tego alkoholu w tamtym konkretnym czasie?.
Masz żal do koniaku i szmpana.
Ciekawa wyliczanka przez odpowiednie służby, które najpierw umożliwiały ten proceder, by następnie szantażować.
A Fe pachołku Pawle.
Takie dane autoryzować własnym awatarem, czyżby żonka zaczęła sypiać osobno, a "razem z córkami"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A proszę, oto rozmowa TW Bolka z bratem: youtu.be/-592V2rDxV0
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
wrzeszczot napisał:
WujekJanek napisał:
Karol.Ky napisał:
WujekJanek napisał:
5 komentarzy jak do tej pory.
5 negatywnych wypowiedzi pod adresem prelegenta.
Przy czym tresci prelekcji nikt nie zna.

Jeszcze Polska (mentalnosc) nie zginela kiedy my piszemy.

A co p.L.Wałesa może ciekawego? Ciekawe rzeczy powiedział w czasie rozmowy z bratem podczas internowania.

W sumie duzo racji, coz ciekawego moglby powiedziec?
Nikt na razie nie wie jeszcze co powiedzial, ale na pewno powiedzial cos glupiego...

OK, to może od tej pory przy pewnych wypowiedziach będę specjalnie dla Ciebie (i dla innych osób o IQ poniżej owczarka niemieckiego) pisał:
-to pisałem na poważnie
-to była ironia
-to był cynizm
-to był dowcip
i tym podobne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
napisał:
pawel piotr ( wrzeszczot)napisał: W okresie internowania samotnie lub w towarzystwie osób odwiedzających spożył: spirytus – 2 but., wódka – 289 but., wino – 158 but., winiak i koniak – 59 but., szampan – 238 but., piwo – 1115 but. tyle butelek miał wypić w czasie 11-miesięcznego internowania Lech Wałęsa.Ty zaś ile wypiłeś tego alkoholu w tamtym konkretnym czasie?.
Masz żal do koniaku i szmpana.
Ciekawa wyliczanka przez odpowiednie służby, które najpierw umożliwiały ten proceder, by następnie szantażować.
A Fe pachołku Pawle.
Takie dane autoryzować własnym awatarem, czyżby żonka zaczęła sypiać osobno, a "razem z córkami"?

niestety w tych 11 miesiacach 1982r to ja miale 17 lat i wodki nie pilem

a w awatarze mam autobus znowu nie zauwazyles ?

i nie moja wina gdzie ma autobus bronka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
PRL wroc! Niech zyje Narodowy Socjalizm i narodowy komunizm!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ale agencie za komuny, to Polak musiał w soboty pracować
a teraz to nie musi
czy to aby nie był jeden z głównych postulatów z którymi Naród Polski się zwrócił przeciw narodowej komunie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Nie musi? Dobry zart ! Teraz polak w "nie swoim kraju " nie ze nie musi ale zapierdala w soboty i w niedziele zeby koniec z konca zwiazac a i tak nie zwiazuje bo jeszcze baba pracuje ! I w Soboty i w Niedziele zapierdalaja! Za socjalizmu facet z jednej pensji utrzymal rodzine ,pojechal na wakacje, kupil mieszkanie ,zrobil swieta, mial samochod, i zylo sie od imienin do imienin . Pracowalo sie 8 godzin dziennie i byl porzadek.Pederastow zamykalo sie w pierdlach ,nie bylo narkopmanii ,bezrobocia,przestepczesci ,dopalaczy. W niedziele wolne ,swieta wolne sklepy pozamykane. Taki ten socjalizm byl zly. Na szczescie mamy kapitalizm i Polacy czuja sie jak u siebie zapierdalajac po 12 godzin od Niedzili do Niedzieli , Polska zostala wyprzedana na wszystkie fronty przez zydow z Solidarnosci ,Jankesi maja nas w dupie, zboczency sie panosza, przestepczpsc rosnie a my musimy zeby wyzywic nasze rodziny i zyc godnie zapierdalac za granica . Nie chce mi sie wogole z toba pisac nie widze sensu dalszej dyskusji staram sie zawsze unikac rozmow z pozytecznymi idotami . Bez odbioru !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Pan Boleslaw na zdjeciu prezentuje sie, jak cala ta dogorywajaca i zgnila III RP,
ktorej szanowny Boleslaw wystawial papiery na autentycznosc.
No ale mam nadzieje,ze honorarium za dyskusje w Oslo,pozwoli naszemu ukochanemu
medrcowi pomyslec o kolejnej egzotycznej podrozy ,ktora wzmocni jego zszargane zdrowie.
Swego czasu rozmawialem z Norwegiem ,ktory byl w delegacji norweskich zwiazkow zawodowych na uroczystosci XXV-lecia "Solidarnosci".
W swoich wspomnieniach nie ukrywal,ze bylo to dla niego wielkim przezyciem i wydazeniem,
ze podal reke panu Bolkowi.
Bylem jednak okrutny dla Norwega i poinformowalem go,ze Bolek takim aniolem nie byl,
jak sie powszechnie uwaza i ze na swoich kolegow donosil i pieniadze za to bral.
I tak mysle,ze Boleslaw nie bedzie mial mi tego za zle,przeciez to jego kolega z urzedu prezydenckiego chetnie mowi o tym ,aby ciemne karty z historii ujawniac.
Wiec ja ujawniam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
miro zbycho
(Jasir)
Wiking
ja pieprdole
180 osób chciało słuchać tego idioty ???
tragedia,
może Boluś opowiedz co o okrągłym stolcu ?
jak to piłeś z Michnikiem i Kiszczakiem ?
łajzo piepszona
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok