Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odzyskaj nadpłacony podatek z Norwegii

Reklama

1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Denerwujace to jest to, jak nagle samochod jadacy przed toba w ruchu miejskim zatrzymuje sie przed skrzyzowaniem ... i stoi. Czekasz 15 sekund, 20, pol minuty... Wyprzedzanie na skrzyzowaniu to troszke nie teges...

W koncu jednak wymijasz to auto i widzisz, ze kierowca po prostu sms a pisze...

I to to jest hardcore.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
madeleine napisał:
Karol.Ky napisał:
madeleine napisał:
niestety dużo ludzi nie może się przestawić z dynamicznej i szybkiej jazdy polskiej na turlanie się po norwesku. Btw. zasnąć można za kierownicą jadąc tak wolno :/

Szczegolnie braukje mi kierowcow jezdzacych pow. 100km/h w strefie zabudowanej...

A mi nie...czytajcie ze zrozumieniem. Na początku zdania jest NIESTETY!
Za to denerwuje mnie gdy ktoś jedzie np. 30 lub 40 przy ograniczeniach odp. 50 lub 60. Przez takiego robi się zator na drodze. A jeszcze lepiej jak wykonuje dziwne manewry, skręca bez kierunku, albo włącza się do ruchu bardzo powoli i wjeżdża przed nadjeżdżające auto, że trzeba hamować.

Ktos tu ironii nie wyczul...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
madeleine napisał:

Za to denerwuje mnie gdy ktoś jedzie np. 30 lub 40 przy ograniczeniach odp. 50 lub 60. Przez takiego robi się zator na drodze. A jeszcze lepiej jak wykonuje dziwne manewry, skręca bez kierunku, albo włącza się do ruchu bardzo powoli i wjeżdża przed nadjeżdżające auto, że trzeba hamować.

eee tam
największe zatory to się robią kiedy te głupie norki się zatrzymują przed przejściami dla pieszych
ludziom się śpieszy, a taki jeden z drugim się zatrzymuje jak tuman i przepuszcza pieszych
oni głupie nie wiedzą, że samochód trudniej zatrzymać niż pieszemu stanąć i poczekać minutę, dwie, czy pięć aż samochody przejadą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok