Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Już teraz zaplanuj swoją majówkę! - Norwegia

Czytali temat:
Jan . (308 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Już teraz zaplanuj swoją majówkę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Z tresci artykulu
Psycholog Anders Lindskog twierdzi, że wielu Norwegów z utęsknieniem czeka na maj i wcześniej planuje kiedy wziąć wolne. Większość z nas pracuje żeby żyć, ale przecież nie żyjemy żeby pracować. Potrzebujemy wolnych dni żeby naładować akumulatory, nabrać nowych sił.

I takie podejscie to ja rozumiem. Wypoczynek w maju jest bardzo wazny, trzeba odpoczac po okresie gdzie w Norwegii niby wszystko dziala, ale wszystko idzie na pol gwizdka, czyli okres od ostatniego tygodnia przed Bozym Narodzeniem, do... pierwszego pracujacego tygodnia po Wielkanocy.
Trzeba tez naladowac akumulatory w maju, bo po czerwcu nieuchronnie zbliza sie lipiec i sierpien. A co to znaczy lipiec i sierpien w Norwegii nie ma po co pisac. Ci co tu sa to wiedza doskonale. A Ci co nie widzieli nigdy Norwegii w czasie wakacji... i tak by nie uwierzyli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
lepiej w maju wziac sobie wolne zeby w innych miesiacach miec chcec do pracy a nie ze fierie bierzecie w lipcu..po co..lepiej sobie wyjechac do tajlandii i odpoczac od wszytstkiego..wujek...a tak na marginesie..jestes z oslo?..jak tak zapraszam na grilla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Z najwieksza przyjemnoscia. Tyle ze jestem teraz ekstremalnie zasypany praca i pierwszy wolny termin jaki mam to jest nastepna niedziela czyli 19 kwietnia. Jesli Wam to pasuje, to wspaniale.
Wysle Ci konakt na priv to sie jakos domowimy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
nie wam tylko mi...ja jestem sam...jak chcesz wpadnij do mnie, pogadamy jak ludzie, mieszkam na ekeberg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok