Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polskie szkoły w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Katarzyna Gorska Kasia Kowalska Kasia K Katarzyna Walendzik Mi Mi Albercik Polonus (1462 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polskie szkoły w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Kochani serdecznie zapraszam Wasze pociechy do Polskiej Szkoly Sobotniej we Fredrikstad!!! Pracuje tam juz od prawie 6 lat. Zapewniam Panstwa iz w Naszej Szkole Wasze dzieciaczki naucza sie baaaaaaaaardzo duzo o polskiej gramatyce, historii, geografii itd. Proponujemy tez rozne kolka zaineresowan, np: gimnastyka artystyczna, kolko fotograficzne, kolko plastyczne. Wspolpracujemy rowniez z logopeda .Polska Szkola daje mozliwosc Waszym dzieciakom spotanja nowych polskich kolegow i kolezanek. Bardzo goraca zapraszamy wszystkie dzieci z rejonow Fredrikstad, Sarpsborg, Halden , Moss i okolic!! Najblizsze spotkanie juz 07.02.2015 Zabawa Karnawalowa w PSSSF Serdecznie Zapraszamy !!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Jeżeli takiej gramatyki ucza się polskie dziatki to pięknie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Mena napisał:
Kochani serdecznie zapraszam Wasze pociechy do Polskiej Szkoly Sobotniej we Fredrikstad!!! Pracuje tam juz od prawie 6 lat. Zapewniam Panstwa iz w Naszej Szkole Wasze dzieciaczki naucza sie baaaaaaaaardzo duzo o polskiej gramatyce, historii, geografii itd. Proponujemy tez rozne kolka zaineresowan, np: gimnastyka artystyczna, kolko fotograficzne, kolko plastyczne. Wspolpracujemy rowniez z logopeda .Polska Szkola daje mozliwosc Waszym dzieciakom spotanja nowych polskich kolegow i kolezanek. Bardzo goraca zapraszamy wszystkie dzieci z rejonow Fredrikstad, Sarpsborg, Halden , Moss i okolic!! Najblizsze spotkanie juz 07.02.2015 Zabawa Karnawalowa w PSSSF Serdecznie Zapraszamy !!!!!!!!!

Mam nadzieje, ze Pani języka polskie nie uczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
polska wódka jest dobra
kiełbasa
kapusta kiszona i ogórki
szczaw i mirabelki
ale żeby szkoły?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jasta102 napisał:
polska wódka jest dobra
kiełbasa
kapusta kiszona i ogórki
szczaw i mirabelki
ale żeby szkoły?

Aż dziw bierze, zes jeszcze swojej szkoły nie otworzył?
Mógłbyś uczyć o Polsce, polskich świniach, to jak Stanley?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
przeciez on szkoly w zyciu na oczy nie widzial nawet na obrazku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
No a taki madry, uczony jak tw.Bolek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
ong tylko plynie z przadem mainstreamowego scieku
a wiadomo co plywa z pradem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Nie zapedzajcie sie tak...

Ja mam do Jasty duze zaufanie i wierze gleboko, ze on wie wszystko na tematy mnie interesujace...np. krzywych luf do dzial.
Na inne tematy tez wie duzo, ale one mnie niezbyt interesuja.

Wypowiadac sie nie powinnien obludny cycek. On powinien zalozyc szkole sledczych i oddanych szpiegow Wielkiej Polski od Morza do Morza!

Jasta - swietne zdjecie. Pokaz wkrotce nowe tatuaze, tesknie za nimi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok