Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Arturro nieznane:) (1185 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
zdjęcie z przetwórni ryb do artykułu o czekoladzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
sentex, znany jako sus scorfa

Zostales zdemaskowany jako zyd, wiec wg. teorii cycka nie mozesz tutaj zabierac glosu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
SENTEX napisał:
DorHan napisał:

Zostales zdemaskowany jako zyd, wiec wg. teorii cycka nie mozesz tutaj zabierac glosu.

Zyd to byl twoj stary ........obs sorry nie znasz Ojca matka obslugiwala cala wies co???czy ja ty jestes pewnie jakiegos Banerowca patrzac na twoj styl bycia

Komentowac tego nie mam zamiaru, bo twoje zbydlecenie nie wymaga zadnego komentarza...
Zacytowalam tylko dlatego, zeby to zbydlecenie nie "zniknelo" w ewentualnym edytowaniu posta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
SENTEX napisał:
DorHan napisał:

Zyd to byl twoj stary ........obs sorry nie znasz Ojca matka obslugiwala cala wies co???czy ja ty jestes pewnie jakiegos Banerowca patrzac na twoj styl bycia

Komentowac tego nie mam zamiaru, bo twoje zbydlecenie nie wymaga zadnego komentarza...
Zacytowalam tylko dlatego, zeby to zbydlecenie nie "zniknelo" w ewentualnym edytowaniu posta.

skomentujmy to tak
Kawałeczek Polski w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
zbydlecenie -to tego sie nauczyla w klubach BDMS w Oslo
no i lubi sadyzm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
Lindemans napisał:
SENTEX napisał:
DorHan napisał:

skomentujmy to tak
Kawałeczek Polski w Norwegii

Chcialoby sie wierzyc, ze takie typy reprezentujace Polske w Norwegii, to tylko maly "kawaleczek".Obawiam sie jednak, jasta102, ze jest tego bydla (jakos nie przychodzi mi do glowy trafniejsze okreslenie) wiecej niz maly kawaleczek. Jak widac, juz znalazl sie kolejny, ktory przybiegl bronic "wysoce wysublimowanej" opinii pana polskiego jenzyniera na temt rodzicow DorHan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
no popatrz jasta znowu cie od bydla wyzywaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek2 napisał:
no popatrz jasta znowu cie od bydla wyzywaja

Kto niby ? Ty cycu? Bo jesli o mnie chodzi, to zbydleceniem nazywam chwytanie sie takich argumentow :

"obs sorry nie znasz Ojca matka obslugiwala cala wies co???"

Przybiegles bronic autora tej "subtelnej" wypowiedzi, logicznie wiec zakladam, ze taka wypowiedz dotyczaca twoich rodzicow bylaby dla ciebie wrecz zaszczytem W przeciwnym wypadku bylbys co najmniej zniesmaczony, nieprawdaz kubusiu ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Fantomas napisał:
Apel do "dziennikarzy" MN nauczcie sie norweskiego i nie korzystajcie z Google Translatora. Postarajcie sie zrozumiec, co czytacie i co piszecie. Ten artykulik to jeden wielki belkot osoby niemajacej pojecia i nie rozumiejcej tego, co pisze.
Wystarczy jeden "kwiatek" w tlumaczeniu: "Nie posiadamy odpowiednich udogodnień, aby w dobry sposób wytworzyć ten produkt." Co to sa te "udogodnienia", w jakim to jezyku?

Ja sie tez przyczepie ...

" Polarbrød i Friskgrateng (rybna lazania),....."

Fiskegrateng to nie jest lazania !!!! Lazania to wloskie danie !!! a grateng to francuska kuchnia, !!!! Nie jestem super magiem w kuchni ale lazanie potrafie rozpoznac z daleka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
SENTEX napisał:
DorHan napisał:

pan inż. pokazuje klasę jak to na osobnika wykształconego przystało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok