Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Nowy sposób oznaczania żywności – odczytywanie składów będzie prostsze - Norwegia

Czytali temat:
(718 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowy sposób oznaczania żywności – odczytywanie składów będzie prostsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Na podstawie swojego rocznego doświadczenia w pracy w dagligvare, oraz ponad dwuletniego mojej żony ośmielę się nieśmiało zakomunikować, iż dla statystycznego Norwega nie ma to znaczenia. I tak będzie przychodził do kasy z kostką masła w ręku i pytał czy to na pewno ser żółty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Rafał M.
(moon5)
Wiking
"Skład procentowy składników" -- to jest bardzo dobra wiadomość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok