Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Od nowego roku zatrudnianie „na biało” będzie łatwiejsze - Norwegia

Czytali temat:
Kokoszanel (930 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od nowego roku zatrudnianie „na biało” będzie łatwiejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
a czy z rowna latwoscia mozna bedzie zatrudnic kogos kto jeszcze nie ma numeru personalnego i czy taka praca np opiekunki do dziecka bedzie jednoznaczna ze taki kontrakt umozliwi tej osobie uzyskanie chociazby numeru tymczasowego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
operatenor67 napisał:
a czy z rowna latwoscia mozna bedzie zatrudnic kogos kto jeszcze nie ma numeru personalnego i czy taka praca np opiekunki do dziecka bedzie jednoznaczna ze taki kontrakt umozliwi tej osobie uzyskanie chociazby numeru tymczasowego?

szczerze mowic watpie kolego!!!! przy takiej mozliwosci zjechaloby sie tu kolejna polowa polskich rodzin w celu bawienia dzieci.. np: Jan lat 56 zawod : kusnierz, zawod wykonywany: babysitter
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
niko hejtfild
(niko_hejtfild)
Wiking
może to byc pole do popisu dla polaczków kombinatorów.. zapewne można to jakoś wykorzystac w budowlance... hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Magdalena Lukaszczuk
(MagdalenaLuk)
Wiking
Pracodawca moze byc tylko osoba prywatna nie firma. A 6 tys wolne od podatku jest od zawsze. Wczesniej bylo chyba 5000tys, ktore teoretycznie i tak powinno sie zglosic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Magdalena Lukaszczuk
(MagdalenaLuk)
Wiking
Przy sprzataniu, trzeba zebrac kontrakty na min 10 godzin tygodniowo aby uzyskac numer personalny. Z opiekunka, pewnie podobnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Magdalena Lukaszczuk
(MagdalenaLuk)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Krolewna)
Wiking
to dla mnie dobre wiesci ja n a pewno sie zatrudnio na bialo bo na czrno to tylko murzyni i inna dzic pracuje a ja hce pracowac i zarabiac bo moj kolega juz nie hce mi dawac jedzenia za darno jest sciana na aogloszenia bo musze pracowaxc jak kto wie to pisz do mnie to ja bedem wdieczna na zawsze to buziaki dla wszyutkh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok