Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3049 niezalogowanych)
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
Czyli nic tylko zachwyt pozostaje...

Ja jeszcze nie potrafię pojąć jak można tylko się zachwycać Norwegią, spotkałem kilka takich osób tutaj, ale to ludzie co niedługo są w NO i ten kraj to im życie uratował. Z drugiej strony są wieczne marudy (tych jest znacznie wiecej) którym wszystko nie pasuje i jest złe w Norwegii a tkwią tutaj nawet już nawet kilkanaście lat...[/quote]

zlych ludzi spotkales...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
magg napisał:

Ja jeszcze nie potrafię pojąć jak można tylko się zachwycać Norwegią, spotkałem kilka takich osób tutaj, ale to ludzie co niedługo są w NO i ten kraj to im życie uratował. Z drugiej strony są wieczne marudy (tych jest znacznie wiecej) którym wszystko nie pasuje i jest złe w Norwegii a tkwią tutaj nawet już nawet kilkanaście lat...

zlych ludzi spotkales...[/quote]

Nie napisałem że tylko takich, opisanych powyżej olewam i unikam wręcz, szkoda marnować sobie życie na kontakty z takimi skrajnościami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
magg napisał:

Ja jeszcze nie potrafię pojąć jak można tylko się zachwycać Norwegią, spotkałem kilka takich osób tutaj, ale to ludzie co niedługo są w NO i ten kraj to im życie uratował. Z drugiej strony są wieczne marudy (tych jest znacznie wiecej) którym wszystko nie pasuje i jest złe w Norwegii a tkwią tutaj nawet już nawet kilkanaście lat...

zlych ludzi spotkales...

Nie napisałem że tylko takich, opisanych powyżej olewam i unikam wręcz, szkoda marnować sobie życie na kontakty z takimi skrajnościami.[/quote]

zgodze sie, ze jest mnostwo malkontentow, nierobow i zasrancow.. ale absolutnie wierze , ze jest sporo ludzi, ktorzy mieszkaja w norwegii bo chca, bo lubia i jest to absolutnie swiadomy wybor; znam fajnych ludzi i absolutnie nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze polacy to marudy.... (zartuje.......)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
cyt:
"Jest w Norwegii kilka rzeczy, które potrafią zepsuć humor i skutecznie obniżyć chęć do życia"
- rzeczywiście chwilami człowiek się tam czuje jakby miał kaganiec założony na szyję,wszystko dla człowieka OGRANICZONE!!!!!
Większość ludzi tam "na siłę" zdycha....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
jest taka piosenka powstała wiele lat temu ale aktualna jest nadal ,,żyje się nieźle ,spokój i pieniądze ,ciekawa praca wycieczki można nie zgadzać się z niektórymi posunięciami bo ograniczają to czy tamto,być może żyje się zbyt wolno chciałoby się się szybciej ,intensywnie poza tym jedni mają prawie wszystko drudzy ledwo ciągną -to rodzi frustracje .Mimo ,ze wszyscy wiedzą o co chodzi ,ciągle mówią do nas jak do dzieci -no to jest śmieszne .Jest śmieszne bo to przypomina obóz harcerski . Żyje się nieźle spokój i pieniądze ciekawa praca ,wycieczki......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
en kvinne i norge
(enkvinneinorge)
Nowicjusz
Joseph napisał:

Ja naleze do tych zachwyconych tym krajem, zarowno dlugo przed wyjazdem do Norwegii, jak i teraz po latach pobytu.
Ale mi sie ponoc byle co podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok