Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Justi Justi Ania Rojek Daniel Żak Katarzyna Sz Ewe Wu Tomek... .... rafal gawlik Marek Bartys Krzysiek krzysiek Wojtek oscar grzesiek2 AgnieszkaPawlak Pawelkosiek Daria Worytko (8213 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
magg nikt nikogo nie straszy jeszcze raz przeczytaj ze zrozumieniem co napisały poniżej panie które miały kontakty z BV norweskie dziecko biło polskie dziecko , polskie dziecko było z tego powodu smutne to raczej normalne jak się jest prześladowanym , szkole nauczyciele nie reagują ale kim się zainteresowało BV nie agresywnym norweskim chłopcem i jego rodziną tylko polskim, jeszcze raz obejrzyj film ,,Barnevernet polowanie na dzieci ,, reż.Izabela Alfredson ( też jej zaproponujesz kupno biletu ?) czy dla ciebie przesłuchiwanie przez 8 godzin małych dzieci to cywilizowane i humanitarne metody czy przekupywanie dzieci lodami i pieniędzmi aby zeznały, że ojciec jest pedofilem to normalne metody? W latach 1990 -2001 702 dzieci popełniło samobójstwa po odebraniu ich od biologicznych rodziców i umieszczeniu ich w w rodzinach zastępczych.Polecam stronę www.knut.com tam dowiesz się o tragedii dzieci odebranych przez BV dzieci opisują swoje tragiczne doświadczenia z BV Dziewczyna Aina Olsen była bita i molestowana w rodzinie zastępczej zgłaszała do BV ale nikt nie chciał jej słuchać,dziecko w desperacji wzięło samochód i spowodowało wypadek pięć aut rozbitych policja w końcu zainteresowała się jej sytuacją dziewczyna dostała od gminy milionowe odszkodowanie ale co z tego kiedy jest z niej wrak człowieka i leczy się psychiatrycznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
baga napisał:
[quote]magg nikt nikogo nie straszy jeszcze raz przeczytaj ze zrozumieniem co napisały poniżej panie które miały kontakty z BV norweskie dziecko biło polskie dziecko , polskie dziecko było z tego powodu smutne to raczej normalne jak się jest prześladowanym , szkole nauczyciele nie reagują ale kim się zainteresowało BV nie agresywnym norweskim chłopcem i jego rodziną tylko polskim, jeszcze raz obejrzyj film ,,Barnevernet polowanie na dzieci ,, reż.Izabela Alfredson ( też jej zaproponujesz kupno biletu ?) czy dla ciebie przesłuchiwanie przez 8 godzin małych dzieci to cywilizowane i humanitarne metody czy przekupywanie dzieci lodami i pieniędzmi aby zeznały, że ojciec jest pedofilem to normalne metody? W latach 1990 -2001 702 dzieci popełniło samobójstwa po odebraniu ich od biologicznych rodziców i umieszczeniu ich w w rodzinach zastępczych.Polecam stronę www.knut.com tam dowiesz się o tragedii dzieci odebranych przez BV dzieci opisują swoje tragiczne doświadczenia z BV Dziewczyna Aina Olsen była bita i molestowana w rodzinie zastępczej zgłaszała do BV ale nikt nie chciał jej słuchać,dziecko w desperacji wzięło samochód i spowodowało wypadek pięć aut rozbitych policja w końcu zainteresowała się jej sytuacją dziewczyna dostała od gminy milionowe odszkodowanie ale co z tego kiedy jest z niej wrak człowieka i leczy się psychiatrycznie.[/quot

czyli co? wrzucamy wszystko do jednego wora i jednoglosnie krzyczymy, ze bv jest fuj? nic nigdy dobrego nie robia? i wszyscy sa niewinni? i dzieci nikt nigdy nie krzywdzi i wszystko to spisek, zeby ukrasc cenne, biale dzieci ?
ja sie po prostu z tym z nie zgadzam;
owszem, dupy pewnie nie raz dali, ale to nie oznacza, ze z zalozenia ta instytucja jest zla.
wole juz bv niz zeby moje dziecko ministrantem mialo byc u katolickiego ksiedza.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
jeszcze raz przeczytaj to co napisałem wcześniej jak BV przesłuchuje dzieci czy to są cywilizowane metody i humanitarne właśnie znajoma napisała że jakiejś rosyjskiej rodzinie odebrano dziecko bo mama wyrwała mu mleczaka .Twoje dziecko może służyć norweskim pedofilom w rodzinach zastępczych polecam artykuł z Aftenposten z 08.12.2011 52 ,,Misbrukt mens de var under barnevernets omsorg barne -vernsbarn utstatt for grove overgrep dzieci były wykorzystane seksualnie w rodzinach zastępczych i poczytaj sobie Bjugn saken w pewnej małej miejscowości 30 dzieci w trakcie przebywania w przedszkolu było wożone do prywatnego mieszkania gdzie grupa mężczyzn wykorzystywała je seksualnie policja wiedziała władza wiedziała miłej lektury i radzę już przygotować swoje dziecko by służyło lepiej norweskim pedofilom good luck.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
baga napisał:
jeszcze raz przeczytaj to co napisałem wcześniej jak BV przesłuchuje dzieci czy to są cywilizowane metody i humanitarne właśnie znajoma napisała że jakiejś rosyjskiej rodzinie odebrano dziecko bo mama wyrwała mu mleczaka .Twoje dziecko może służyć norweskim pedofilom w rodzinach zastępczych polecam artykuł z Aftenposten z 08.12.2011 52 ,,Misbrukt mens de var under barnevernets omsorg barne -vernsbarn utstatt for grove overgrep dzieci były wykorzystane seksualnie w rodzinach zastępczych i poczytaj sobie Bjugn saken w pewnej małej miejscowości 30 dzieci w trakcie przebywania w przedszkolu było wożone do prywatnego mieszkania gdzie grupa mężczyzn wykorzystywała je seksualnie policja wiedziała władza wiedziała miłej lektury i[b] radzę już przygotować swoje dziecko by służyło lepiej norweskim pedofilom good luck.[/b]

a ja ci mowie, ze nie mozesz oskarzac bv jako jednostki, tam pracuja ludzie i ludzie popelniaja bledy, wiec skieruj swoja krucjate przeciwko konkretnym osobom, ktore zle wykonaly swoja prace i ostrzegac przed nimi, a nie glupio generalizowac.
i nie obrazaj mnie ani mojego dziecka bo gowno o mnie wiesz, nie moja wina, ze dymal cie ksiadz i masz uraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
BV jako organizacja podlega krytyce czy komuś się podoba czy nie ,BV odbiera dzieci daje do zastępczych rodzin gdzie są wykorzystywana seksualnie ,jeszcze raz polecam stronę www.knut.com chociaż wątpię abyś cokolwiek zrozumiał z tego co piszą norweskie dzieci wykorzystywane seksualnie w BV i prasa norweska .Cyt ,,wolę już żeby bv niż moje dziecko ministrantem miało być u katolickiego księdza ,, więc będzie służyć u Norwegów skoro wolisz BV, sam się prosisz , polecam czytać norweską prasę i oglądać norweską TV.Aż nie chcę myśleć kto ciebie ,,dymał,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
magg napisał:
baga napisał:
jeszcze raz przeczytaj to co napisałem wcześniej jak BV przesłuchuje dzieci czy to są cywilizowane metody i humanitarne właśnie znajoma napisała że jakiejś rosyjskiej rodzinie odebrano dziecko bo mama wyrwała mu mleczaka .Twoje dziecko może służyć norweskim pedofilom w rodzinach zastępczych polecam artykuł z Aftenposten z 08.12.2011 52 ,,Misbrukt mens de var under barnevernets omsorg barne -vernsbarn utstatt for grove overgrep dzieci były wykorzystane seksualnie w rodzinach zastępczych i poczytaj sobie Bjugn saken w pewnej małej miejscowości 30 dzieci w trakcie przebywania w przedszkolu było wożone do prywatnego mieszkania gdzie grupa mężczyzn wykorzystywała je seksualnie policja wiedziała władza wiedziała miłej lektury i[b] radzę już przygotować swoje dziecko by służyło lepiej norweskim pedofilom good luck.[/b]

a ja ci mowie, ze nie mozesz oskarzac bv jako jednostki, tam pracuja ludzie i ludzie popelniaja bledy, wiec skieruj swoja krucjate przeciwko konkretnym osobom, ktore zle wykonaly swoja prace i ostrzegac przed nimi, a nie glupio generalizowac.
i nie obrazaj mnie ani mojego dziecka bo gowno o mnie wiesz, nie moja wina, ze dymal cie ksiadz i masz uraz

uwazaj bo Ciebie ktos wydyma...i urazow sie niedoliczysz...
Hokssund Over Eiker , Piatek 24.10.2014 matka ,,porywa,, SWOJE DZIECKO... z rodziny tymczasowej ... co robi rodzina tymczasowa... nazywa go SWOIM synem , nazywa go swoim nazwiskiem, i rozsyla poprzez FB zdjecia SYNKA i BRACISZKA ktorego porwali zli ludzie ze Wschodniej Europy...masz jeszcze cos do dodania pajacu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Tak wygląda jako normalne odbieranie dzieci, nawet z rodzin zastępczych.
Kilka dorosłych osób wraz z BV i Politti po małe jedno dziecko .
Tu sama rodzina zastępcza nawet nie wytrzymała ciśnienia i nakręciła ten film rozpowszechniając go w mediach.
Podobnie jest z każdym dzieckiem , które nie chce być zabrane i próbuje się bronić samo.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
Tak wygląda jako normalne odbieranie dzieci, nawet z rodzin zastępczych.
Kilka dorosłych osób wraz z BV i Politti po małe jedno dziecko .
Tu sama rodzina zastępcza nawet nie wytrzymała ciśnienia i nakręciła ten film rozpowszechniając go w mediach.
Podobnie jest z każdym dzieckiem , które nie chce być zabrane i próbuje się bronić samo.

wszystko ok ...ale to Dania ...nie Norwegia....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Tak Dania, gdzie zabierane jest dziecko (z Etiopii ) od rodziny zastępczej.
Jednak nie zmienia to faktu ,że daje to obraz, odbieranych dzieci przez kilka osób , które stają się mimo swej obrony ,to jednak bezbronne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
Tak Dania, gdzie zabierane jest dziecko (z Etiopii ) od rodziny zastępczej.
Jednak nie zmienia to faktu ,że daje to obraz, odbieranych dzieci przez kilka osób , które stają się mimo swej obrony ,to jednak bezbronne.

Zgoda..ale Dania to nie Norwegia...zaraz obroncy BV rozmyja temat... ,,Tak ,tak ..tak jest w Norwegii...Danii...Niemczech...a jak wam sie nie podoba to wy...ac do Polski,,... mnie interesuje co sie dzieje TU...a dzeje sie zle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok