Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Konrad Kkk Slawek xxxxxxxx Michal Kaczorowski sara Sobczak Artur Opasinski Eve Lademan ja ja bartolini bartolini beznazwiska Pawel Pawel (13279 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
magda37 napisał:
ambasada powinna dbac o nasze dobre imie

Boże dlaczego pokarałeś tak polactwo na całym świecie i w macierzy jego?
to każdy, kto choć na sekundę opuści granice z orzołkiem w koronie
jest ambasadorem tego kraju
i te pieprzone ambasadory już tak gdzieś od 200 lat wyrobili Polakom imię
gdzie się tylko nie pojawili
może jeszcze na Fiji ktoś ma dobre zdanie o Polakach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
fullcasco napisał:
Ja?
Hallo.
-Kan jeg få snakke med herr Kiran?
-Beklager, vi skal ikke ha noe gjort.
-Jeg vil bare ha en prat.
-Og vi kjøper aldri noe ved døra.
Du skjønner, jeg ...
Er du sulten?
Vent her.
-Hvem er det?
-En polakk, tror jeg.
Gi ham en banan.

jeszcze mu go obrala bo w Polsce nigdy bananow nie widzieli
no i kazdy Polak to zlodziej okradnie nawet szefa co wyciagnol pomocna dlon

nie zrozumiałeś "Patrioto" że to jest aluzja do ciemnoty takich Norwegów co to myślą że w PL jeszcze komuna i bananów niet.
to tak jakbyś komuś z Bułgarii pokazywał jak się włącza i wyłącza światło i to że prąd masz, kto tu wychodzi na debila.............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
na sam sie spotkalem z pytaniem
czy wy w Polsce macie ziemniaki?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
fullcasco napisał:
na sam sie spotkalem z pytaniem
czy wy w Polsce macie ziemniaki?

i co zeżałeś na surowo nie obranego przed norkiem, aby mu zaimponować że się nie boisz otrucia i wiesz co to jest....

po twoim poprzednim wpisie to ciężko stwierdzić czy ten pytający o ziemniaki to mniej rozgarnięty...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Krystian Turski
(KrystianTurski)
Wiking
kiedy był emitowany w tv drugi odcinek ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
ten film tylko utwierdza stereotypy ze Polacy to w jaskiniach mieszkaja i jedza surowe mieso
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Dariusz S
(dreamstars)
Początkujący
"Jakie wrażenie można odnieść po emisji pierwszego odcinka? Polacy piją, kradną, przemycają, mieszkają w Norwegii w fatalnych warunkach, Polska jest brzydka, w Norwegii nie ma miejsca na polskich intelektualistów, a Norwegowie są fałszywi, nudni i mają ze sobą spore problemy natury emocjonalnej. A miało być tak zabawnie. "

Nie oglądałem tego "czegoś" , lecz po tym cytacie można stwierdzić że obraz STATYSTYCZNYCH Polaków jak i Norwegów pasuje w 100 %. Wiadomo że, od kazdej reguły mamy wyjatki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kris ***
(kris205)
Wiking
CIEKAWE DLACZEGO O MUSLIMACH FILMU NIE NAKRĘCA WIELCE KAT "A" WIEMY DLACZEGO HMM....HMM.... SZKODA SŁOW
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kris ***
(kris205)
Wiking
A CO DO POLSKICH AKTORÓW GRAJĄCYCH W TYM FILMIE TO SMIEM TWIERDZIC ZE TO NIE SA POLACY TYLKO ANTYPOLACY A TAKICH ZNAMY NAWET Z NASZEGO PARLAMENTU KIM DOKŁADNIE SA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
fullcasco napisał:
ten film tylko utwierdza stereotypy ze Polacy to w jaskiniach mieszkaja i jedza surowe mieso

A mieszkają i jedzą, NIE! wiec każdy kto powiela takie teksty robi z siebie idiotę.

Może ty taki ciemnogród norweski masz w swoim otoczeniu i wydaje ci się że wszyscy tacy są.

Nie wiem jaki odsetek mieszkańców Norwegii ma takie poglądy, ale dla tych normalnych posiadających minimalną wiedzę o świecie to powód do wstydu.

weź to użyj:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok