Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Konrad Kkk Slawek xxxxxxxx Michal Kaczorowski sara Sobczak Artur Opasinski Eve Lademan ja ja bartolini bartolini beznazwiska Pawel Pawel (12267 niezalogowanych)
3 Posty
polip polip
(kowalski1234)
Wiking
Super sie oglada ten film i to nie sa stereotypy tak bylo 10 lat temu a nawet teraz 50 procent polakow w Norwegii nadal tak zyje i sie cieszy bo i tak lepiej tu niz w polsce znaczy sie w gownolangii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Tak czytam te wasze wypowiedzi i czy wy naprawde nie wiecie o co chodzi? A mianowicie chodzi o to ze dzieki nam norweska gospodarka idzie w gore ,upadle stocznie powstaja i tak naprawde my im nie zabieramy pracy tylko dajemy na wyzszych stanowiskach i Norwegowie nas potrzebuja a zwlaszcza teraz ,nawet ruszyl program o ulatwianiu dostepu do tkz:Fagbrev:i wszelkich innych mozliwych czynnosci aby podwyzszyc obcokrajowcom kwalifikacje i Norwegowie znaja Polakow i wiedza ze sa dobrymi pracownikami a incydenty sa wszedzie i norwegowie tez kradna w tym filmie to jest tylko pokazane po to zeby tych incydentow bylo mniej a zwlaszcza teraz bo Norwegowie zaczna przyjmowac wiecej Polakow do pracy ,poniewaz sytuacja jaka jest na swiecie z wiazku z rosja to europa odetnie sie od gazu z rosji i podlaczy do Norwegii i co sie z tym wiaze a ekonomia ,gospodarka pojdzie wyzej i beda potrzebowac pracownikow a jakich ? Wiadomo nas!

gdzie w ktorym odcinku ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Deimon)
Wiking
do :jasta 102. widze ze dobrze myslisz ale w zlym kierunku ,wiem i czuje ze ciepla wodka nie smakuje,wiec wspomnisz moje posty i jeszcze mi podziekujesz ,a mam nadzieje i chcialbym wypic ta ciepla wodke z toba w gronie pieknych kobiet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kris ***
(kris205)
Wiking
NIE ROZUMIEM POLAKÓW KTÓRZY ZA KASE SPRZEDAJA SWOJ NARÓD ALE TRZEBA NAZWAC TO PO IMENIU TO SA "ZDRAJCY" POLACY KTÓRZY GRAJA W TYM FILMIE TO "ZDRAJCY" I DZIAŁAJA NA NIEKORZYSC DLA NARODU POLSKIEGO JAK I POLAKÓW ZA GRANICAMI KRAJU.NIEMCY TAKICH ROZSTRZELIWALI,PORAZKA TEN FILM!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(anna61)
Nowicjusz
kris205 napisał:
NIE ROZUMIEM POLAKÓW KTÓRZY ZA KASE SPRZEDAJA SWOJ NARÓD ALE TRZEBA NAZWAC TO PO IMENIU TO SA "ZDRAJCY" POLACY KTÓRZY GRAJA W TYM FILMIE TO "ZDRAJCY" I DZIAŁAJA NA NIEKORZYSC DLA NARODU POLSKIEGO JAK I POLAKÓW ZA GRANICAMI KRAJU.NIEMCY TAKICH ROZSTRZELIWALI,PORAZKA TEN FILM!!!!nie osmieszaj co tu robisz w No ,ratuj polska gospodarke a nie norweska .Jednym slowem jestes rowniez ZDRAJCA DZIALASZ NA NIEKORZYSC NARODU POLSKIEGO Zanim cos napiszesz pomysl i nie pij tyle alkoholu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
sama jestes smieszna
z tym szkalowaniem Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Zrobili sobie serial komediowy i tyle napierdzielaja sie z polakow bo co innego moga
moze w polsce ktos zrobi serial,zycie polaka i norwega w pracy ??? dlaczego wiele norweskich firm zatrudnia to wlasnie polakow a tych gamoni nie chce nie wszystko jest po ich mysli

dlaczego maja taki rygor odnosnie alkocholu bo nie maja umiaru a jak wyjada poza granice swojego panstwa tylko w kociol idzie

ktos sie moze smiac z polakow ale ja bede sie smial z nich jak to puszczali paradise hotel i z wielkim zaciekawieniem ogladali jak pedal pedala posowal to takie normalne no wlasnie u nich tak a u nas nie i ktos mi powie ze my tacy a nie inni

kazdy ma swoje wady i zalety
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
Ten wątek jest lepszy niż kabaret a najśmieszniejsi ci wszyscy pseudopatrioci z wydziaranymi orłami na klacie co to drą pyski najgłośniej, szkoda że tylko w internecie na jakimś podrzędnym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Coturobie)
Stały Bywalec
Uwazam , ze pokazano zycie faktycznie wiekszosci Polakow. Tak nas widza. Co z tego, ze mamy wlasne domy czy mieszkania czy dobre samochody. To jednak nieliczni z nas Polakow. Taka prawda.
Nue ma sie co bulwersowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
wiekszosc Polakow ktorych znam - nie kradnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj