Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Maryjka Funga Arek 00 Beata K Krzysztof Erne (4011 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
332311 napisał:
Szkoda mi tej dziewczyny. Sam mam podobną sytuację

Szkoda że ja nie mogę pracować. Co najwyżej ochrona albo jako inforamatyk. Bo zdrowie mi nie pozwala. Na razie kończe szkołę. Zobaczymy jak to będzie czy Norwegia czy Szwecja. Ale prędzej Norwegia.

ale masz rozrzut... albo informatyka albo ochrona (ochrona czego? )

pewnie ogolniak konczysz ze tylko taki masz wybor... bo do McDonaldsa to juz po zarzadzaniu biora, wec za wysokie progi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Przesledzilam kilka nowych tematow na forum i jestem pod wrazeniem
Wysyp tumanow, jak grzybow w lesie, a jezyk karaluchanski juz niedlugo chyba zupelnie zastapi jezyk polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
a ja wlasnie wymyslilem ze ten koles od renty to musi byc jeden ze starych wyjadaczy tego forum, wrobil nas wszystkich.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Ronn napisał:
a ja wlasnie wymyslilem ze ten koles od renty to musi byc jeden ze starych wyjadaczy tego forum, wrobil nas wszystkich.......
A ja mysle, ze nie, bo wypisz wymaluj jest to tok myslenia nastolatka - skrajnosci, w Polsce jest buractwo, mi sie wszystko nalezy, bede tym, bede tamtym, itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
Behapowcy nie sa potrzebni. W każdym razie polscy behapowcy hahaaa.....

Proponuje pójsc na budowe i na każdej są panowie w zielonych kaskach to są własnie BHP-owcy. Piszesz że polaków nie ma. Kiedys pracowalem dla takiej firmy Reinerstsen i na kazdej co bylem byl Polak bhp/owiec wiec nie wymadrzaj sie jak nie wiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
maciejko napisał:
Proponuje pójsc na budowe i na każdej są panowie w zielonych kaskach to są własnie BHP-owcy. Piszesz że polaków nie ma. Kiedys pracowalem dla takiej firmy Reinerstsen i na kazdej co bylem byl Polak bhp/owiec wiec nie wymadrzaj sie jak nie wiesz.
No i zobacz jak im z tym mostem poszlo.

Dla niezorientowanych:
www.aftenposten.no/nyheter/iriks/To-mist...ondheim-7197645.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Lindemans napisał:
Przesledzilam kilka nowych tematow na forum i jestem pod wrazeniem
Wysyp tumanow, jak grzybow w lesie, a jezyk karaluchanski juz niedlugo chyba zupelnie zastapi jezyk polski

tuski coraz lepsiejsze wyksztalcenie funduja ,a efekty widac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Witold Dębiec
(332311)
Wiking
Elise. Ta jasne. Najlepiej robić za 5 zł na miecha Jeśli ktoś ma możliwość i papiery na to czemu nie korzystać? Polacy są niestety zawistni. Szczególnie ci co mają rodziny. Niektórzy nie chcą do usranej śmierci mieszkać u rodziców. Każdemu należy się samodzielność. A ty widzę Elise zazdrościsz. Że ktoś che pracować i mieć korzyści z NAV w formie renty. Polacy są podobni do tuneli jednokierunkowych o krótkim czasie życia jakie wykorzystuje się w sieciach I2P. A wicie czemu was do tych tuneli porównuję? Bo myślicie prostolinijnie. Wg. Was jeśli ktoś ma rentę i orzeczenie o inwalidztwie wydane w Polsce. To tylko w Polsce może się starać. Gówno prawda. Może bo jesteśmy w Unii. Wg przepisów obywatele stref EOG/UE/Szwajcarii mają takie same prawa jak obywatele Państw członkowskich. A to że ktoś was dyskryminuje porostu łamie prawo. Zakładam że większość z was ledwo lub wcale nie zna języka i pracuje jako polski Murzyn na czarno. Nie ważne. Liczy się to że są ludzie myślący o wyjeździe powarznie. I nie jadą na przysłowiową pałę do rodzinki po znajomości. Jeśli mam być ofiarą polaka za granicom wole zostać ofiarą Norwega czy Araba. Od polaków trzymam się z daleka. Od polaków różnie się tym że dotrzymuję obiecanego słowa. Jeśli są komplikacje wykonaniu zadania to porostu mówię że nie daje rady. A nie bajeruję. A polak co powie dziś co innego a jutro cię sprzeda z twoim majątkiem paserowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Witold Dębiec
(332311)
Wiking
Na całe szczęście nie jadę na fiordy. Bo za drogo. Za dużo Polactwa ze WSI.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Witold Dębiec
(332311)
Wiking
Ja dla polaków nie będę solidarny. Bo polak dla polaka to cham i złodziej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok