Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

5000 koron miesięcznie dla zagranicznych kierowców ciężarówek - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka W D w Urszula Chochrek (700 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 5000 koron miesięcznie dla zagranicznych kierowców ciężarówek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Aek Smiech
(areksm7)
Wiking
Kierowcy pomimo wykonywanej ciezkiej pracy ciagle sa nie doceniani i oszukiwani przez pracodawcow. Kierowca ktory jest poza domem w ciagu tygodnia powinien zarabiac minimum 2000 euro na czysto po odliczeniu podatku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Do Sentex. Ty masz naje....... w gowie. Nie tylko w Norwegii pracodawcy chcą oszukiwać ludzi. To że prawo nie nadąża za sprytem takich złodziei/pracodawców to inna sprawa. Każdy pracujący człowiek powinien chodzić z podniesioną głową, a nie spać 3/4 życia w kabinie auta po to aby ktoś sobie kabzę nabijał. Za taką pracę to powinien mieć ekstra płatne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
areksm7 napisał:
Kierowcy pomimo wykonywanej ciezkiej pracy ciagle sa nie doceniani i oszukiwani przez pracodawcow. Kierowca ktory jest poza domem w ciagu tygodnia powinien zarabiac minimum 2000 euro na czysto po odliczeniu podatku.

W tych podatkach to już wliczone są tirówki czy z tych 2000 euro siofer musi za uslugi płacić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Do Sentex. Ja tu na miejskich autobusach jeżdżę. Codziennie śpię w domu. Mam godną wypłatę. Raz pojechałem z kumplem w trasę tirem, aby zobaczyć, czy chce tak robić? Na tydzień ani razu się nie wyspałem, ktoś się zawsze kręci na parkingu. Jedziesz śpiący. Załadunek, rozładunek. Makabra. Może komuś z boku wydaje się że to miód. Co do Anglii to jak byś był kimś to byś tu nie zjeżdżał. Nie patrz na kogoś i nikogo cwelusem nie nazywaj, bo najtwardsi sztywniacy dalej tam zostali, a jak sie komuś koło dupy zaczęło coś palić to spieprzył do Norwegii. Jak chcesz wiedzieć to przez was my tu mamy lipę, bo z tej Anglii, Irlandii itd. tu zjechaliście i robicie za grosze, stawek nie znacie. To was żal, a zarazem czasami jak stanie ktoś z was i po angielsku bełkocze że pójdzie za połowę ceny na wysokości, bez zabezpieczeń cokolwiek robić to mam ochotę co najmniej opieprzyć. Nie świeżaków co pierwszy raz są na emigracji bo oni wiadomo, że na początku za niewiedzę muszą frycowe zapłacić. Nie ośmieszaj się więc, anglisto co w Anglii nie wytrzymałeś ciśnienia, tylko zawijaj rękawy i pokaż jaki z ciebie fachowiec, nie szukaj winy u innych, to kasę wszędzie zarobisz, oczywiście że tu są wyższe stawki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Ja mysle ze sa pomylone dwa rozne pojecia , kierowca zatrudniony w No i kierowca zatrudniony w Pl ktory jezdzi po Norwegii.
Bo chyba nie uwierze w to ze ktos zarabia 5 tys Nokow i mieszka tutaj no chyba ze chodzi o 5tys euro.
poza tym nawet firmy bemanningowe placa przynajmniej 16000 na reke

to podobna sytuacja jak w przypadku nagonki na B-ryanaira pewnego czasu

kiedys zawod kierowcy byl bardziej szanowany, teraz nie masz pomyslu na zycie?? - to juz masz - zostan kierowca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok