Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Znachor doprowadził do śmierci kobiety chorej na raka - Norwegia

Czytali temat:
(878 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Znachor doprowadził do śmierci kobiety chorej na raka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(LenaGutkowska)
Wiking
Niedawno w Polsce była głośna sprawa znachora który zalecał półrocznemu dzieciaczkowi glodówkę. Dziecko zmarło...
Myślę, że w medycynie tzw niekonwencjonalnej nie ma nic złego. Zlo czai sie w braku zdrowego rozsądku w jej stosowaniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A ten znachor co leczyl raka sokiem z burakow? glosno bylo o tym pare lat temu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
tępić to powinno się lewaków... raczej nikt tej kobiety nie zmusił do podjęcia takiej decyzji, więc jej decyzja, jej sprawa, jej problem, jej konsekwencje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
ile znacie ludzi, których chemoterapia naprawdę wyleczyła? moja teściowa stosowała chemoterapię, zmarła po 3 miesiącach, mój dziadek stosował chemoterapię, zmarł po 3 miesiącach, mój dobry kolega stosował chemoterapię, zmarł po 3 miesiącach (miał zaledwie 27-lat) i tak mógłbym jeszcze wymieniać trochę... dziwny zbieg okoliczności, że wszyscy umierają po 3 miesiącach od stosowania chemoterapii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
lewacy chcą wmówic ludziom co dla nich lepsze...decydować za kogoś czy ktoś chce korzystać z usług znachora czy zabijać się przez chemioterapie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Hardi napisał:
ile znacie ludzi, których chemoterapia naprawdę wyleczyła? moja teściowa stosowała chemoterapię, zmarła po 3 miesiącach, mój dziadek stosował chemoterapię, zmarł po 3 miesiącach, mój dobry kolega stosował chemoterapię, zmarł po 3 miesiącach (miał zaledwie 27-lat) i tak mógłbym jeszcze wymieniać trochę... dziwny zbieg okoliczności, że wszyscy umierają po 3 miesiącach od stosowania chemoterapii

Cos Ci powiem, wiesz od czego zalezy skutecznosc chemioterapii, radioterapii i innych metod walki z nowotworami? Zaley od tego,ze terapia musi byc stosowana z dokladnoscia co do minuty, lekke opoznienie niweluje jej skutecznosc. Z drugiej strony sam wiesz jak jest ze sluzba zdrowia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kto w Królestwie otrzymuje stopień znachora
czy to studenci po medycynie w Polszy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(LenaGutkowska)
Wiking
Padło tu pytanie o to, czy znamy kogoś kto wyleczyl raka konwencjonalnymi metodami.
Tak znam! To jestem ja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
LenaGutkowska napisał:
Padło tu pytanie o to, czy znamy kogoś kto wyleczyl raka konwencjonalnymi metodami.
Tak znam! To jestem ja.
co jeszcze potrafisz uzdrowic?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok