Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norwegowie chcą zakazu sprzedaży tytoniu? - Norwegia

Czytali temat:
(1128 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie chcą zakazu sprzedaży tytoniu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aa aa
(barnabar)
Wiking
sluszne zakazac!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jura gładysz
(jurijgagarin)
Wiking
Wszyscy przemytnicy bendą wspierali decyzje o zakazie sprzedarzy tytoniu . Dopiero wtedy bendą zarabiać grubą kase w Norwegi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(LenaGutkowska)
Nowicjusz
To prawda co pisze jura...
Do tego wszelkie zakazy zawsze przynosza odwrotny skutek od zamierzonego.
Druga sprawa. Teraz jestem tylko palaczem. Ruinuje swoje zdrowie i kieszen. Najgorsze zas, ze za pare lat zostane przestepca. Moj Boze co za perspektywa na starosc, bo palic raczej nie przestane.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
LenaGutkowska napisał:
To prawda co pisze jura...
Do tego wszelkie zakazy zawsze przynosza odwrotny skutek od zamierzonego.
Druga sprawa. Teraz jestem tylko palaczem. Ruinuje swoje zdrowie i kieszen. Najgorsze zas, ze za pare lat zostane przestepca. Moj Boze co za perspektywa na starosc, bo palic raczej nie przestane.

w imie socjalistycznych idei... w imie dobra ogolu... w imie calosci a nie jednostki: zakazac palenie.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jurijgagarin napisał:
Wszyscy przemytnicy bendą wspierali decyzje o zakazie sprzedarzy tytoniu . Dopiero wtedy bendą zarabiać grubą kase w Norwegi .
taa
no bo jak Norwegowie wprowadzili zakaz prostytucji
to zaraz Polki poszły pod latarnie i zaczęły dobrze zarabiać z braku konkurencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jurijgagarin napisał:
Wszyscy przemytnicy bendą wspierali decyzje o zakazie sprzedarzy tytoniu . Dopiero wtedy bendą zarabiać grubą kase w Norwegi .a ty co BENDZIESZ ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marek Durlak
(Marco89)
Wiking
im to powinni jedzenie zakazac o polowe ,typowy Norweg wyglada jak niepowiem kto , ale niech zakazuja , i tak u nich nie kupuje wisi mi to ,tylko puzniej nastepny artykul ze norwegowie pare milirdow w plecy bo polowa norwegi alkohol i papierosy kupuje u przemytow , smieszne nara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
do psychiatryka z nimi, tam jest miejsce wariatów!!! przecież nikt nikogo nie zmusza do kupowania tytoniu, mnie nikt nie zmusza i nie kupuję, ale skoro ktoś chce kupować to jego sprawa!!!

oni mają masakrycznie sprane mózgi prze lewacką propagandę... szczyt debilizmu, ciężkie zaburzenia psychiczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(Crow)
Nowicjusz
Tak prawde mowiac, kto tu jest debilem? Jak chcesz placic podatek na leczenie kols i raka pluc u tych co pala ..... "ale skoro ktoś chce kupować to jego sprawa!!!",..... to prosze bardzo. Ja tam wole zeby pieniadze poszly na co innego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok