Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Grzybowski Kamil 123 Danielropela Ropela (2114 niezalogowanych)
1 Post
Joanna Jankowiak
(asica72)
Wiking
Straszne to co robil a kara nieadekwana do winy,tylko trzy i pol roku wiezienna a dziewczyna ma zrabana psyche do konca zycia!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a w jakiej pozycji ją gwałcił?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a w jakiej pozycji ją gwałcił? Przypieczetowales swoj ogromny debilizm tepa miernoto!!!No ale czego sie mozna bylo po Tobie glupi czlowieczku spodziewac.Poprostu standard w Twoim wykonaniu.Milego weekendu przy laptopie Czuwaj naczelny miernoto!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:
a w jakiej pozycji ją gwałcił? Przypieczetowales swoj ogromny debilizm tepa miernoto!!!No ale czego sie mozna bylo po Tobie glupi czlowieczku spodziewac.Poprostu standard w Twoim wykonaniu.Milego weekendu przy laptopie Czuwaj naczelny miernoto!

Twoje wpisy są o wiele gorsze od specyficznego humoru @jasta102.
Tyle nienawiści i pogardy jaką wypisujesz tutaj, to można było by obdzielić paru znamienitszych forumowiczów.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
broom feie napisał:
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:

Tyle nienawiści i pogardy jaką wypisujesz tutaj, to można było by obdzielić paru znamienitszych forumowiczów.

Gabryś nie dyskutuj z gnojem
a to nie żadne poczucie humoru
każdy chyba w miarę normalny dostaje wstrząsu na widok napisu
gwałcił przez 4 lata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Niewiem czy jest odpowiednia kara za pedofilie ale gwałcić dziecko przez 4 lata i dostać 3,5roku to paranoja jakas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a w Polsce za posiadanie 0.5 gr trawki daja 8 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Od trawki się zaczyna, ale pedofilie trzeba ostro tępić. Jasta102, jego ciągłe jeżdżenie po polakach nie jest już ani śmieszne, ani prawdziwe, ani jakiekolwiek inne, tylko ułomne, chory psychicznie człowiek. żal mi go.
Zamiast współczuć dziecku, to on ma swój chory żart, strasznie chory człowiek. Nie porównywać z głupim, bo każdy głupi na swój rozum, a on nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
broom feie napisał:
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:

Staly Bywalcu Xawery Wszedobylski-zgadza sie.Jest we mnie ogromny zapas nienawisciI UWIERZ,ZE WYTWORZYL SIE TUTAJ-NA FORUM.Zapas nienawisci wylacznie do tej paly Jasty,tego cwoka,ktory zmotywowal mnie do zalozenia konta na MN.Chociaz wiele do zarzucenia mam do reszty AKTYWNYCH.Ale mi juz sie nawet nie chce o tym debatowac.Nie chce wchodzic w jakiekolwiek zbedne dyskusje.To Wasza pozywka,Wasz chleb powszedni.Ja mam w dupie siedzenie i sledzenie co sie dzieje na forum.Czasem zerkne,aby przesledzic.Czasem cos wydlubie,napisze.Wylacznie dla zabawy.Maniacy traktuja za bardzo powaznie to co sie tutaj dzieje.Zyja tym.Myslac nie przestaja.Moglbym zaczynac watki np na temat FORUM NORWEGIA jako jedyna alternatywa dla ,,mnie".Moglbym odnalesc przyczyne stanu rzeczy,ale nie musze.Ona sama sie ujawnia z kazdym dniem.Sama sie pisze.Jedno jest pewne i ocena moja jest obiektywna-wystarczy spojrzec na stan obecnosci,stan aktywnosci MANIAKALNYCH STALYCH BYWALCOW-Frekfencja idealna,wiec o czym tu mowic?!Chory stan rzeczy.Reszta zycia spedzona na forum.Brawo!!! Tak jakby tylko to sie liczylo,bo zapewne oprocz pracy badz wypelniania meldekort nav niczego bardziej wartosciowego nie ma!ZGADZA SIE ???!!! PIEKNY POZDRO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sebaseba napisał:
Jest we mnie ogromny zapas nienawisciI UWIERZ,ZE WYTWORZYL SIE TUTAJ-NA FORUM.Zapas nienawisci wylacznie do tej paly Jasty,tego cwoka,ktory zmotywowal mnie do zalozenia konta na MN.Chociaz wiele do zarzucenia mam do reszty AKTYWNYCH.Ale mi juz sie nawet nie chce o tym debatowac.Nie chce wchodzic w jakiekolwiek zbedne dyskusje.To Wasza pozywka,Wasz chleb powszedni.Ja mam w dupie siedzenie i sledzenie co sie dzieje na forum.Czasem zerkne,aby przesledzic.Czasem cos wydlubie,napisze.Wylacznie dla zabawy.Maniacy traktuja za bardzo powaznie to co sie tutaj dzieje.Zyja tym.Myslac nie przestaja.Moglbym zaczynac watki np na temat FORUM NORWEGIA jako jedyna alternatywa dla ,,mnie".Moglbym odnalesc przyczyne stanu rzeczy,ale nie musze.Ona sama sie ujawnia z kazdym dniem.Sama sie pisze.Jedno jest pewne i ocena moja jest obiektywna-wystarczy spojrzec na stan obecnosci,stan aktywnosci MANIAKALNYCH STALYCH BYWALCOW-Frekfencja idealna,wiec o czym tu mowic?!Chory stan rzeczy.Reszta zycia spedzona na forum.Brawo!!! Tak jakby tylko to sie liczylo,bo zapewne oprocz pracy badz wypelniania meldekort nav niczego bardziej wartosciowego nie ma!ZGADZA SIE ???!!! PIEKNY POZDRO
a czy to przed wyjazdem na Dominikę nie obiecałeś już tu nie wracać Polaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok